A Papp „Hírhamisító” Dániel-féle közmédia feljelenti Sargentiniéket ezért a videóért

Habonyék már pénteken pedzegették.

Feljelentést tesz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt – közölte az MTVA vasárnap az MTI-vel.

A GroenLinks holland baloldali párt a közelmúltban kampányvideót tett közzé Judith SargentinirőlThe Sargentini Report: A European struggle for democracy in Hungary” címmel.

A közmédia szerint a felvételen ismeretlenek forrás feltüntetése, írásbeli szerződés alapján adott felhasználási engedély, valamint felhasználási díj megfizetése nélkül használtak fel több, az MTVA archívumába tartozó, szerzői jog által védett videoanyagot.

A slusszpoén, hogy az ominózus videóból derült ki, hogyan bántak Sargentinivel a magyar külügyminisztériumban, majd utána hogyan szabadították rá a propagandasajtót, a közmédiával az élen. Jól látszik a videón,

ahogy az M1 riportere odalép a holland politikushoz.

Az MTVA szerint a videó készítői még a csatornák logóit is kitakarták, így a szándékosság vitathatatlan.

A közmédia azt írja, az MTVA honlapján közzétett felhasználási feltételek kifejezetten tiltják írásbeli felhasználási engedély nélkül az MTVA és jogelődjei által készített videoanyagok felhasználását. Ha bárki a szabad felhasználást meghaladóan kívánja felhasználni a szerzői jogi tartalmat, úgy a jogtulajdonos tartalomértékesítőjével kell szerződnie.

Azt is hozzátették, a forrásjelölésüktől szándékosan megfosztott felvételek engedély nélküli felhasználásával ismeretlen személyek az MTVA-nak szerintük tényleges vagyoni hátrányt okoztak. Mivel úgy vélik a büntető törvénykönyvbe ütköző jogsértés történt,

az MTVA megteszi a szükséges jogi lépéseket és feljelentést tesz.

Pénteken az eset kapcsán a Habony Árpád-féle V4NA Nemzetközi Hírügynökség azt közölte: a Baloldali Zöldek a magyar büntető törvénykönyv szerint olyan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak, amelyért akár három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Hogyan fogyjak le 14 nap alatt edzés és koplalás nélkül?

Rettegsz a bikiniszezontól? Az utolsó napokig vársz, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól, aztán este az éhség legyőzi az akaraterőd? Íme egy egyszerű és természetes módszer, amivel úgy is leadhatsz 3 kilót 14 nap alatt, hogy nem szedsz gyógyszert, nem koplalsz és nem edzel. Milyen gyakran hallod, vagy gondolod ezeket?


.

Valódi Hírek