Friss: Gyurcsányék kitiltották a Pesti Striciket minden DK-s rendezvényről

Azt is elmondták, mi az oka.

Közleményben jelentette be a Demokratikus Koalíció, hogy a Pesti Srácok szerkesztőségét a mai nappal

kitiltják valamennyi rendezvényükről.

Mint ismert, a párt kongresszusán vasárnap a Pesti Srácok jelenlévő munkatársa készített egy megalázó és méltóságában sértő fotót Nagy Blankáról, amelyet elfogadhatatlan szöveg kíséretében tettek közzé.

A DK azt írja: Amíg a Pesti Srácok szerkesztősége nem kér bocsánatot Nagy Blankától, és nem garantálják, hogy ehhez hasonló incidensek a jövőben nem fordulnak elő, nem regisztrálhatnak, és

nem léphetnek be a DK egyetlen rendezvényére sem.

Nem ez az egyetlen következménye a kormányközeli portál húzásának: Az ügyben petíció is indult, majd hétfőn délután Dobrev Klára bejelentette, hogy

a Demokratikus Koalíció törvényjavaslatot nyújt be a parlamentben, hogy többé egy nőt se alázhassanak meg aljas módon elkészített fotóval.

Dobrev Kláráék súlyos lépéssel reagáltak rá, hogy egy Fidesz-csicska befotózott Nagy Blanka ruhája alá

A DK brit mintára büntetné az intim lesifotókat. Beszámoltunk róla, hogy a Pesti Srácok nevű fideszes pöcegödör egyik „újságírója” olyan fotót osztott meg a DK tegnapi kampánynyitóján szereplő Nagy Blankáról, amelyen a kép készítője befotózott a diáklány combjai közé. A Pilhál Tamás nevű „újságíró” a következő szöveggel lökte oda a fideszes trolloknak a képet: „TRÁGÁRKA VILLANT.

Valódi Hírek