Hát, ez vérciki: Az utcán támadta le Frans Timmermanst a fideszes fociultra, béna angolsággal: Áj em dö pípöl! Jú láj! (+videó)

Velkám tu hángöri!

Az utcán támadta le az európai szocialisták csúcsjelöltjét, az Európai Bizottság jelenlegi alelnökét, az éppen újságíróknak nyilatkozó Frans Timmermanst a Fidesz-közeli Vadhajtások című, szélsőjobbos blog fociultrája Bede Zsolt (aki mostanában újságírónak adja ki magát).

Bedével még Orbán Viktor is fotózkodott, bár Orbán sajtósa szerint főnöke nem tudta, kivel pózolt.

Orbán Viktor baloldalán áll Bede Zsolt (fotó: utrasliberihungary Instgram oldal/444)

Bede volt az is, aki fetrengéssel zavarta meg Hadháy Ákos európai ügyészséges fórumát,

Bede Zsolt fetreng (fotó: Hadházy Ákos Facebook oldala)

és ő volt az is, aki a Bayer Zsolt előadásán tiltakozó baloldaliakról letépte a Soros-maszkot.

Bede Zsolt Bayer Zsolt előadásán (fotó: YouTube)

A fociultra – nem meglepő módon – rendszeresen szívesen látott vendég az állampárt propaganda csatornáin:

Bede Zsolt az Echo televízióban (fotó: YouTube)

Péntek este Bede újra akcióba lendült: csodálatos akcentussal, kiejtési és nyelvtani hiábákkal, angolul próbálta számon kérni az MSZP vendégét, az európai szocialisták csúcsjelöltjét

a szokásos, fideszes csúcstémával kapcsolatban: a migránsok.

Timmermanns erre megkérdezi, mégis mit akar az egészet telefonjával rögzítő Bede (aki egyébként se be nem mutatkozott, se azt nem mondta, milyen “médiumtól” jött, ráadásul egy interjúba óbégatott bele).

Bede közli: menekültekről beszél, akiket a magyarok nem akarnak, meg a “Bizottság tervéről” – itt feltehetően a mára már elfelejtett kvótára gondol, amely alapján szétosztották volna a menekülteket az uniós tagországok között.

A politikus erre közli, hogy nincs semmilyen uniós terv (a menekültek szétosztására), erre Bede Zsolt

egyszerűen lehazugozza Frans Timmermanst,

aki cserébe arra kéri Bedét, olvasson kicsit többet és informálódjon. De a Fidesz trollja kitart amellett, hogy Timmermans hazudik.

Ezután Bede a kerítésről kezd beszélni, hogy azt nem Orbán akarta, hanem a nép, amely nem akar menekülteket, mert meg lehet nézni milyen lett

Párizs, ahol ő konkrétan fél, bezzeg itt biztonságban érzi magát.

Timmermans erre felajánlja, menjen el vele Párizsba, megmutatja neki, milyen nagyszerű hely.

Ezután a holland szocialista politikus arról beszél viszonylag hosszasan a Hír TV riporterének, hogy a baloldalba genetikailag van kódolva az együttműködés elutasítása a szélsőjobbal.

Továbbá ő maga aktívan küzd az antiszemitizmus ellen is. És erre a szóra Bede mintha magához térne, és közbekiabálja, hogy

in Párizs, antiszemitizm from dö muszlim!

Bede minden bizonnyal azt próbálja elmondani, hogy Franciaországban a muszlimok miatt van az antiszemitizmus. A politikus erre közli, hogy nem a muszlimok az antiszemiták, hanem a szélsőjobb, majd bemegy egy étterembe, a sajtóval együtt.

Bede nem tart velük, ehelyett ötletszerű kiabálásba kezd, immár magyarul:

hazaárulók, Soros, hol van Gyuri bácsi?