Friss: Czeglédy Csaba népszerűbb Szombathelyen, mint az összes helyi politikus együttvéve

Nem jött be a Fidesz karaktergyilkos manővere.

A fideszes koncepciós perben meghurcolt ügyvéd a közösségi oldalán tette közzé a Facebook legfrissebb statisztikáját a szombathelyi illetőségű politikusok iránt tanúsított érdeklődésről. (A táblázatot a cikkünk végén találod).

Czeglédy Csaba úgy kommentálta az adatot:

„Őszintén megmondom, nagyon jó a lelkemnek, hogy ennyien mellettem álltok, támogattok. Nem gondoltam volna, hogy ennyien érdeklődtök irántam, szurkoltok és segítetek.
Köszönöm!

Sokan még a szűk környezetemben is azt mondták: ne számítsak arra, hogy pozitív lesz a fogadtatásom, a kormánymédia megtette a hatását, nagyon sokan elfordultak tőlem, és mindaz amit tettem az emberekért, nem számít már.

Páran még azt is a fejemhez vágták, hogy burokban élek, és nehogy azt higgyem pár Facebook lájk és hozzászólás miatt, hogy bármit is számítok.

Egy barátom küldött ma reggel egy kimutatást. Ez a Facebook statisztikája erről a hétről. Beletette a szombathelyi közéleti szereplőket, kiegészítve a budai ejtőernyőssel.

Ez a táblázat önmagáért beszél. Mondhatnám megint: a számok nem hazudnak. A hivatalos oldalam iránt az emberek többen érdeklődnek, mint a többiekért összesen. (A jobb oldali oszlop a lényeg: a hivatkozott közszereplő oldalán ennyi aktivitás volt ezen a héten.)

Azt még megértem, hogy a kormánypárti politikusoknak annyira nem fontos a Facebook, mivel a kormánypárti sajtótól – ide értve természetesen a Vas Népét és a vaol-hu-t – megkapják a nekik és választóiknak szükséges nyilvánosságot.

Azonban a helyi ellenzéki politikusokat nem értem. Nekik nagyon nincsen más lehetőségük, mint a Facebook adta nyilvánosság. Vagy nem élnek vele, vagy ha igen, akkor nem kíváncsiak rájuk az emberek.

Az pedig nagyon elkeserítő, hogy a baloldali összefogás az elhunyt Gyebrovszki János körzetében egy gyakorlatilag ismeretlen embert akar indítani.”

Itt a táblázat:

.

Az eredeti posztot pedig itt találod.

Add tovább cikkünket, hogy mindenkihez eljusson az igazság!

Valódi Hírek