Gyurcsányék kiakadtak: „Az embercsempész Orbán-kormány azt üzeni a világ bűnözőinek, hogy itt menedék vár minden gazemberre”

„Ez az ország már nem a magyaroké, hanem Orbán Viktoré és bűnöző barátaié” – közölte a DK.

Ahogy arról beszámoltunk: Magyarország elfogadta a börtön elől hazánkba szökött volt macedón miniszterelnök menedékjogi kérelmét.

A Demokratikus Koalíció világméretű szégyennek tartja, hogy az Orbán-kormány egy börtön elől elszökött köztörvényes bűnözőnek adott menedékjogot – jelentette ki Rónai Sándor, a párt szóvivője.

Ilyet egyetlen európai ország sem csinált még, erre csak Orbán Viktor, a bűnözők, kémek és terroristák egyetlen európai barátja képes – jelentette ki Rónai.

A DK szerint ez veszélyes,

„ezzel az Orbán-kormány azt üzeni a világ bűnözőinek és terroristáinak, hogy itt menedék vár minden gazemberre, ha jóban van Orbán Viktorral.”

A magyarok biztonsága nem számít, ez az ország már nem a magyaroké, hanem Orbán Viktoré és bűnöző barátaié. Ezt jelenti ez a döntés.

– mondta a DK szóvivője.

Nikola Gruevszki

Ez az európai magyarok cinikus szembeköpése.

„Európa első embercsempész-kormánya

nem csak köztörvényes bűnözőket importál Magyarországra, hanem még azt is el akarja hitetni, hogy nem szegett meg közben egy temérdek magyar és nemzetközi törvényt”

– jelentette ki Rónai Sándor.

Ennek az ügynek súlyos nemzetközi következményei is lehetnek a jövőre nézve. Az embercsempészet és az elítélt bűnözők börtöntől való megmentése nem egy apró törvénytelenség.

Ezzel a döntéssel eldőlt, ha Orbán Viktor egyszer elveszíti a hatalmát ebben az országban, neki is menekülnie kell majd, ha nem akar hosszú éveken át börtönben élni

– zárta a DK szóvivője.

Valódi Hírek