Nyilastempó: Csillagos házat matricáztak le a „kereszténydemokraták”

Vége a kampánynak, mégis folytatják a gyűlöletkeltést és a megbélyegzést.

Két napja Hollik István az Amnesty International irodájánál “akciózott”: a civil szervezet kapujára ráragasztott egy “Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát, majd bátran kereket oldott.

Az otromba húzáson az Amnesty egyik munkatársa, valamint Karácsony Gergő is felhúzta magát és beszólt Holliknak, erről itt írtunk bővebben.

Ma sikerült fokozni az ízléstelenséget: bizonyos Tisóczki Flóra, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség alelnöke ezúttal a Menedék Egyesület irodájának helyet adó épület ajtajára ragasztott

“Bevándorlást támogató szervezet”

feliratú matricát.

MTI-fotó

A húzás azért is döbbenetes, mert a Menedék Egyesület irodája (Népszínház utca 16.) egy úgynevezett csillagos házban van.

A csillagos házak voltak azok az épületek Budapesten a vészkorszak idején, amelyekben a sárga csillag viselésére kötelezett zsidóknak lakniuk kellett, és amely házakat szintén megjelölték sárga csillaggal, hogy aztán innen vigyék el a haláltáborokba, munkatárborba, vagy egyszerűen csak a Duna-partra lelőni őket.

Az már csak hab a tortán, hogy a Menedék Egyesület egyébiránt a magyar kormány által elismert és befogadott oltalmazottak integrációján dolgozik. Tehát olyanokén, akiket maga a kormány engedett be Magyarországra.

(Mérce.hu nyomán)

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2018/06/13/karacsony-gergo-kemenyen-beszolt-az-agyhalott-hollik-istvannak

Valódi Hírek