Az ellenzéket köpködte Szili Katalin a Fidesz-tévében, de a legundorítóbb, amit a kivándorló fiatalokról mondott (+videó!)

Megszolgálja a zsíros apanázst, amit miniszterelnöki megbízottként kap.

A havi egymillió forintos fizetésért Orbánnak “dolgozó” Szili Katalint hívták be szerdán az EchoTV-be, hogy vele “elemezzék” ki a Fidesz győzelmét (amit egyébként választási csalások tucatjaival, médiamanipulációval, aránytalan választási törvénnyel, százmilliárdos propagandával és migráns-riogatással értek el Orbánék – a szerk.)

Szili: A nép leváltotta a jelenlegi ellenzéket címmel feliratozott interjúban arról beszélt, hogy az ellenzéki pártok (!) át akarták verni a választókat, és örömmel konstatálja, hogy “az április nyolcadikai eredmény azt jelzi, hogy a választók nem verhetők át”.

Szili szerint “nemzetben gondolkodó, keresztény elveket valló baloldalra” lenne szükség, és lényegében hazaárulónak bélyegezte az ellenzéki pártokat, mert azok nem a nemzeti kérdéseket tartják elsődlegesnek (bármit jelentsen is ez).

Azt is mondta, hogy április nyolcadikán az emberek egy olyan politikára szavaztak, amelyben “van a nemzetnek egy saját karaktere, saját elképzelése a jövőjéről”.

De a leghazugabb, legbicskanyitogatóbb rész csak ezután következett. A Fidesz által külföldre üldözött fiatalok kapcsán Szili azt bírta mondani (szó szerinti idézet következik):

“Vannak politikusok, akik azt mondják, hogy micsoda dolog ez a kivándorlás, mert elhagyják az országot. Ugyanakkor Európa-pártiak. Akkor miért olyan nagy probléma, ha valakik elmennek, 1-2 évet külföldön dolgoznak, és utána visszajönnek és ezt a hazát gyarapítják?

.

NYF-kommentár: Te hol élsz, Kati? Ezek a fiatalok NEM JÖNNEK VISSZA, mire jönnének? Az 50 ezer forintos közmunkára? Vagy 120 ezerért óvónőnek, amikor 130 ezerbe kerül az albérlet? Mészáros Luca története megvolt? Ha kijózanodtál, gondolkodj el egy kicsit és köpd szembe magad!

Mazochisták itt találják a teljes “interjút”:


.

Kapcsolódó cikkünk:

Torokszorító posztot írt egy 22 éves lány a Fidesz győzelme után – Ezrek osztják meg a sorait

.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!