Hangfelvétel: Tállai András bevallotta, hogy a Fidesz tudatosan lenyúlja a Jobbik témáit

Megdöbbentő hangfelvételt hozott nyilvánosságra a Jobbik hétfőn.

Ezen az hallatszik, hogy a fideszes Tállai András (NAV-elnök és NGM-államtitkár) szokatlan nyíltsággal beszél arról, hogy a Fidesz sorban nyúlja le a Jobbik témáit, hogy így fogyjon a levegő az ellenzéki párt körül.

A felvételen a következő hallatszik:

„Hát nincsenek könnyű helyzetben az ellenzéki pártok. Nem azért, hogy én sajnálom őket, csak hogy ha most belekezdtem ilyen nagypolitikai fejtegetésbe, akkor egy mondattal hagy térjek ki.

Beszéljünk a Jobbikról. Hát megállt a, megállt a szárnyalás. Ennyi volt. Persze a Fidesz is rájátszik, hiszen azokat a témákat, amelyeket a Jobbik mondott, hozzá kell tenni, hogy a témaválasztás és a problémafelvetés valóságos volt, azt gondolom, a választások előtt. Azért valljuk be őszintén, hogy azért

ODAFIGYELÜNK, HOGY MIT MOND A JOBBIK, ÉS HÁT PRÓBÁLJUK AZT MEGCSINÁLNI A PARLAMENTBEN. ILYEN EGYSZERŰ. ÍGY AZTÁN FOGY A LEVEGŐ, MEG FOGY A TÉMA”.


.
A hangfelvételről Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke azt mondta az Indexnek: úgy tudni, az elmúlt 2 hónapban készült, és Tállai egy belső eligazításon beszélt erről fideszeseknek.

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek