Ordítasz: Pintér Sándor bejelentette a „STOP SOROS!”-törvénycsomagot (+videó)

Tovább pörgetik a Soros-ellenes műbalhét Orbánék, addig sem a valódi problémákról folyik a közbeszéd.

Szerdán kormányülést tartottak, amelynek szünetében Pintér Sándor belügyminiszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő bejelentették, milyen további lépéseket tesz a kormány Soros György ellen.

Három törvényből álló tervezetet tárgyalt a kormány. A csomagot nem nyújtják be rögtön a parlamentnek, hanem „társadalmi vitára bocsátják”, értsd hónapokig fognak ömleni ránk az agymosó hirdetések a kampányban.

A három törvénytervezet:

  • Az illegális migrációban résztvevő, azt támogató szervezeteket adatszolgáltatásra köteleznék. Bíróságnak kell kiadniuk az adatokat, és transzparens lesz az adatbázis.
  • Annak a szervezetnek, amelyik több pénzt kap külföldről, mint Magyarországról, a külföldről kapott támogatásának 25 százalékát lesz köteles illetékként befizetni. A pénzt a NAV fogja beszedni. Ha ezt nem teljesítik, akkor az ügyészségnek kell akcióba lépnie.
  • Létrehozzák az idegenrendészeti távoltartás intézményét: az érintett külföldi állampolgárokat Magyarországról távol tartanák, a magyarokat pedig a schengeni határ 8 kilométeres körzetétől tartanák távol bizonyos esetekben.

A törvények szövegét holnap lehet majd olvasni. Kovács Zoltán ezt Stop Soros!törvénycsomagnak nevezte.

A 444 videója:

.

Valódi Hírek