Jeszenszky Géza szénné alázta saját vérfideszes fiát

Uborkaszezon van a Heti Válasznál, a Jeszenszky-család belháborúját közvetítik.

Nem ritka, hogy egy családon belül különböző politikai nézeteket valljanak a családtagok. Néha azonban annyira erőteljesek a törésvonalak, hogy a felek könnyen egymásnak esnek bizonyos kérdések miatt – ez történt a Jeszenszky családban is.

A Heti Válasz ugrasztotta egymásnak Jeszenszky Gézát, volt külügyminisztert és fiát, Jeszenszky Zsoltot (DJ Jeszit), aki mellesleg Fidesz-mentegető cikkeket írogat a Mandinerre és Donald Trump egyik legnagyobb hazai rajongója.

Jeszenszky Géza keményen kiosztotta a lapban a fiát: szerinte ugyanis mindez egyfajta megkésett pubertáskor Zsoltnál. Ha megnézzük a 45 éves kamaszfiú közösségi oldalát, ebben lehet is valami:

Jeszenszky Zsolt sem késlekedett visszavágni az apjának. Kifejtette, hogy ő nem csupán DJ, de tájékozott ember is:

„Műveltségben, világlátottságban bármikor ki merek állni bármelyik nagyképű, idegenszó-fetisiszta hózentrógeres hólyaggal.”

Egy kedves párbeszéd-részlet az interjúból:

Heti Válasz: Vasárnaponként templomba jár?
J. Zs.: Abszolút. Modern, ökumenikus keresztény istentiszteletre.
J. G.: Ez újdonság számomra.
J. Zs.: Pedig elmeséltem többször is. Úgy látszik, akkor sem figyeltél rám.

Jeszenszky Géza egyébként kifejtette, hogy nem Orbán céljaival, hanem az eszközeivel van baja: a közéletet elöntő hazugságáradattal, a közpénzből folytatott agymosással (ami „a kommunista korszakéra emlékeztet”), valamint a pazarlással, lopással.

Fia szerint ebben van jogos felvetés, „de épp ezeket hitelteleníti a hét éve tartó vernyákolás”. Jeszi szerint arról beszélni, hogy a Fidesz a saját igényei szerint átalakította a választási rendszert, „értelmiségi nyünnyögés”.

Hát, ilyenek mennek manapság a Heti Válaszban, de azért nem muszáj megvenni.

Valódi Hírek