Itt a hét fotója: Így még senki sem látta Gyurcsány Ferencet

A hét legjobb szendvicse volt – írta a DK elnöke.

Meglepő fotó került elő Gyurcsány Ferencről

Nem mindennapi fotó került fel az internetre Gyurcsány Ferencről. Mint ismert, a Demokratikus Koalíció elnöke az elmúlt napokat az árvízi védekezéssel töltötte. A naphíre.hu egy egészen érdekes fotóra bukkant a Redditen a volt miniszterelnökről.

Beszámoltunk róla, hogy a DK elnöke a napokban folyamatosan tudósított közösségi oldalán az árvízhelyzetről. Legutóbbi bejegyzésében például arról írt, hogy a hét legjobb szendvicsét ette meg pénteken a gáton, ugyanis egy akkor érkező, önkéntes munkára jelentkező nő vitt nekik néhány darab szendvicset.

A hét legjobb szendvicse

„Sokadik nap, már nem számolom.

Hogy a szendvics? A hét legjobb szendvicse volt.

Egy akkor érkező, önkéntes munkára jelentkezett nő hozott pár darabot és kínált körbe bennünket. Ez volt a mai reggelim, már majdnem délben.

Van azért még dolog az ártérben, mert ugye évtizedek óta oda is építkeztek. Egykori vállalati üdülők, családi házak, sőt, lakóparkok állnak a Duna mellett megbabonázó közelségben. Azt mondják, több, mint kétszázezer homokzsák került ki eddig a gátra, gátba.

Ott a parton, míg töltöttük a zsákokat, egyszer csak őrült szirénázással, hatalmas sebességgel egy tűzoltó autó viharzott el mellettünk, frászt hozva mindenkire. Hála Istennek az derült ki, hogy »csak« (?) egy transzformátor füstölt a túlterheltség miatt, de semmi nagyobb baj nem lett.

Ma a Római partra vigyáztunk.

Holnap folytatjuk.

Mert a hazának szüksége van rá, nekünk meg a hazánkra”

– írta Gyurcsány Ferenc.

A Redditre pénteken felkerült egy fotó Gyurcsány Ferencről, amint éppen a Római-parton segít az árvízi védekezésben.

„Mr Római-part 2024”

– írta a felhasználó a közzétett felvételhez.

(naphíre.hu nyomán)

Valódi Hírek