Furcsa szagot éreztek, majd hirtelen szédülni kezdtek – friss információk érkeztek a budapesti üzletben történt rosszullétről

Budapest egy üzletében lettek rosszul többen, a szépségszalon dolgozói és a vendégek furcsa szagot éreztek.

A napokban érkezett a hír, miszerint többen rosszul lettek egy lakóház alagsori üzlethelyiségében, a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utcában. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók műszeres mérései rendkívül magas gázkoncentrációt mutattak ki a helyiségben. Többeket kórházba kellett szállítani.

Kapcsolódó: Többen rosszul lettek egy budapesti üzletben, négy embert kórházba szállítottak

A Tények arról számolt be, hogy a fővárosi szépségszalon egyik gázkazánja kezdett szivárogni. Az üzlethelyiségben egy 6 éves kisfiú is tartózkodott. Vele együtt 6 személyt szállítottak kórházba.

Az egyik alkalmazott arról számolt be, hogy munkatársai és a vendégek először furcsa szagot éreztek, majd többen szédülni kezdtek. Azonnal riasztották a tűzoltókat, akikre a szomszédok is felfigyeltek.

„Kinéztem a konyhaajtón keresztül és tűzoltókat láttam a földszinten, a földszinti lakó felküldte őket a másodikra és ma tudtam meg, hogy itt a fodrászüzletben szén-monoxid szivárgás volt”

– fogalmazott az egyik ottlakó.

A szivárgás keletkezésének pontos okát még vizsgálják.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek