Egy lendülettel öIte meg a feleségét és a lányát: Most emeltek vádat a kegyetlen albertirsai gyiłkos ellen

Az Albertirsa városában történt gyiłkosság miatt a férfit emberöłéssel vádolják.

Vádat emelt a Pest Vármegyei Főügyészség a férfi ellen, aki tavaly a felségét és a lányát is megölte ugyanazon az estén Albertirsán – számolt be honlapján az ügyészség.

A feleségével és a lányával is végzett Albertirsa mészárosa; a gyiłkosság után saját magát jelentette fel

Bár a ügyészség közleményében ismertetett vádirat nem nevezi meg sem azt a Pest megyei települést, ahol a tragédia történt, sem az elkövetőt, de a körülmények leírásából kikövetkeztethető, hogy

az albertirsai csałádirtó, N. Arnold ügyéről van szó.

A vádhatóság azt írta, hogy az elkövető és a felesége között – akiknek házasságából 2020-ban született egy kislány – már régebb óta rossz volt a viszony. Tavaly június 30-án a férfi hazaérkezve sem a nőt, sem a gyereket nem találta otthon. Megpróbálta telefonon elérni őket, ám nem járt sikerrel.

Miután a nő este hazaért a kislánnyal, elmentek zuhanyozni. Amikor végeztek, a gyerek odabent maradt, de a nő kiment a fürdőből.

Szóváltás alakult ki közte és a férje között, aki bántalmazni kezdte őt.

„Annak során az elkövető felvett egy vascsövet és azzal – emberi mivoltából kivetkőzve, legalább 120 alkalommal lesújtva –

hałálra verte feleségét”

– fogalmaztak.

Majd bement a fürdőbe, és megfojtotta a kislányt.

Magával is végezni akart

Ezt követően autóba ült, alkoholt és cigarettát vásárolt, majd a házba visszatérve leitta magát. Másnap délután – miután sikertelenül próbálkozott öngyiłkossággal – bejelentette tettét a segélyhívón. A rendőrök még aznap őrizetbe vették.

Később letartóztatták, és elmegyógyintézetbe került.

A Pest Vármegyei Főügyészség több ember sérelmére, részben különös kegyetlenséggel, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett

emberöłés miatt emelt vádat ellene.

A tragédiát követően az is kiderült, hogy

a nő korábban a férje bántalmazó magatartása miatt távoltartást kért ellene.

Végül azonban nem született ilyen végzés. Állítólag az is előfordult, hogy a nő a település polgárőreitől kért segítséget.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek