Kapaszkodj! Magyar Péterről az istenítő dalocskák után most könyv készül

Ez még hiányzott.

A rendszerváltás óta eltelt 35 évben egyetlen politikus körül sem alakult ki olyan szektás, irracionális személyi kultusz, mint ami az elmúlt hónapokban Magyar Pétert övezi.

A Youtube-on keringő Magyar-istenítő dalokról sokan beszámoltak már, most azonban kiderült: könyv is készül a 15 éven keresztül a neres ingyenélők luxuséletét élvező nárcisztikus kurafiról.

Bódis Krisztina látta meg az üzleti lehetőséget benne, hogy a Magyar Péter rajongói csoportokban tobzódó negyvenes-ötvenes elhanyagolt háziasszonyokra rá lehetne sózni egy 7-8 ezer forintos könyvet is a férfimanöken-politikai celebről.

Bódis a közösségi oldalán elárulta, hogy már a huszadik óránál tartanak Magyarral a beszélgetésben. Mint írja,

nem lineárisan, hanem spirálisan alakul a mű

– bármit jelentsen is ez.

„Maga a könyv inkább kordokumentum, egy lenyomata ennek az időszaknak, és közelebb visz Magyar Péter személyiségéhez, de nem egy rejtély megfejtése.”

– promózza Bódis a készülő művet.

A személyi kultusz építése az exfideszes ficsúr körül nem mindenkinél aratott osztatlan sikert, emiatt Bódis Krisztina felszólította a kommentelőket, hogy ne rakjanak nevetős fejet a posztja alá, és ne használjanak személyeskedő, minősítő jelzőket.

Amivel egyetlen probléma van: Magyar Péter mást sem csinál, mint röhögő és bohócfejeket kommentel mindenki alá, akivel nem ért egyet, és személyeskedve, ítélkezve támad mindenkit.

Úgyhogy arra kérjük Bódis Krisztinát: először a rajongása és könyve tárgyával beszélje meg a netes etikettet, utána kérje számon másokon!


.

Valódi Hírek