Bréking: 46 évesen gyereket vár Tornóczky Anita

Jön a baba, Tornóczky Anita anyuka lesz.

Tornóczky Anita öt éven keresztül próbálkozott a családalapítással párjával, végül a második lombikprogram hozta meg a várva várt áttörést. A volt műsorvezető a Best magazinnak árulta el, hogy

babát vár.

Tornóczky Anita és párja 5 évet várt a baba érkezésére

Párjával, Miklóssal az elmúlt 5 év során több mint húsz orvosnál is jártak, ám egyik javasolt eljárás sem vezetett eredményre. Mostanáig. Mint mondta, decemberre várják a kisfiukat.

„Jól vagyok, de tény, nagyon vigyázni akarok erre a babára már a fogantatása pillanatától kezdve. (…)

Hozzá képest minden más másodlagos lett”

– részletezte Tornóczky Anita. Megjegyezte: a gyermekvárás következtében búcsút kellett mondania korábbi pörgős életének.

Elmondta, szeptemberben kezdték meg a hormonpótlást és a stimulációt, januárban pedig már meg is történt az első beültetés. Ez ugyan sikertelen volt, ám a második már meghozta a kívánt eredményt. Azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy megpróbáltatásaikat eddig csak a közeli barátaikkal és a rokonsággal osztották meg.

„Azt is tudtuk, hogy a magyar jogszabályok szerint bármilyen lombikprogramot csak 45 éves korig kezdhetek el, így abba is belevágtunk tavaly, mert

az időkorláton picit aggódtunk – augusztusban mégiscsak 46 leszek.

De azt, hogy lesz kisbabám, hogy ő egyszer érkezni fog, éreztem a lelkem mélyén, szóval valójában egy percig sem aggódtam”

– részletezte az egykori műsorvezető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tornóczky Anita (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés

(Tornóczky Anita/Instagram)

Valódi Hírek