Hont András bevitte a kegyelemdöfést a feminizmust szembeköpő Mérő Verának

Touché!

A Magyar Pétert reklámozó celebek között is egy külön mélységet képvisel a Mérő Vera nevű influenszer, aki a lúgos orvos szerencsétlen sorsú áldozatának hátán felkapaszkodva, az ő tragédiájából nyomorpornót írva, próbálja újabban áldozatvédelmi szakemberként megvetni a lábát a médiában.

Mérő Vera a közösségi oldalakon afféle morális rögtönítélő bíróságot játszva évek óta igyekszik erkölcsileg megsemmisíteni, sőt a nyilvánosságból is eltörölni számára nem szimpatikus közszereplőket: egy-egy nem eléggé píszi cikk miatt hecckampányokat indít női magazinok főszerkesztői ellen, de emlékezetes az is, amikor a komplett pszichológus szakmát szólította fel, hogy rekesszék ki maguk közül Feldmár Andrást.

Adta volna magát, hogy az áldozatvédelmet és az emberi jogokat szavakban mindenek fölé helyező Mérő Vera érzékeny legyen a közéletet foglyul ejtő abuzív nárcisztikus pszichopata, Magyar Péter viselt dolgaira: a volt felesége vallomására, a nyilvánosságra került rendőri jelentésre, esetleg Magyar elképesztően agresszív, verbálisan bántalmazó viselkedésére Szöllősi Györgyivel szemben, amit még a hírhedt kivonulós hisztiroham előtt néhány nappal produkált.

Mérő Vera elmúlt évekbeli tevékenységét alapul véve kijelenthető, hogy ha bárki másról a negyede kiderült volna, mint ami Magyarról eddig kiderült, Mérő lett volna az első, aki az illető közéletből való eltűnését követelte volna örökre.

Mérő ezzel szemben február óta körülbelül 20 különböző posztban reklámozta a divatosan öltözködő 43 éves politikust vagy pártját a saját közösségi oldalán.

Az Andrássy úti rendezvénye után egyenesen így áradozott Magyar Péterről:

„Nem jó, csodálatos. Magyar Péter úgy beszél, mint egy kész, megérkezett államférfi”

Hogy Mérő Vera miért köpte szembe a feminizmus „mindig az áldozatnak hiszünk” elvét Magyar Péter miatt, annak okairől e hasábokon a jóízlés okán inkább nem találgatnánk.

Mindenesetre amikor az egyik áprilisi, Magyar Pétert reklámozó posztja alatt egy kommentelő felvetette Mérő Verának, hogy Magyar úgysem fogja tartani a szavát, és nyilvánvalóan kimegy majd Brüsszelbe havi 7 millió forintért, akkor Mérő lakonikusan azzal torkolta le a saját követőjét:

„nem megy ki, ezt már bejelentette.”

Ezt a rosszul öregedő párbeszédet idézte fel a közösségi oldalán Hont András most, miután Magyar nyilvánosan is bejelentette: felveszi a mandátumát és kimegy Brüsszelbe.

Hont a maga pikírt stílusában azt írta a Mérő Vera és a követője között lezajlott párbeszéd képernyőfotója mellé:

Jóvan, akkor ezt is sikerült beszopni. De már meg is magyarázta, ahogy az elkövetkezendő éveink arról fognak szólni, hogy az ngo-aktívkák magyarázzák, hogy miért rajonganak mindenért, amit Orbánban – elvben – utálnak, a fennkölt ízlésűek, hogy miért szépek a színtelen hangon darált közhelyek, a szigorú erkölcsűek, hogy miért oké az ingyenélés és urizálás, a kényes liberálisok, hogy miért fölösleges a jogállami izé, és miért a sajtószabadság félreértése a sajtó szabadsága, és az összes közösen hallgatja a Felvételt, és magyarázzák egymásnak, hogy igenis hallják, hogy “maffiakormány”.

Mindegy, engem ez nem érint, én már hónapokkal ezelőtt elmenekültem Tóni magángépén, hogy még utolérjem a korábban lemondott kormányt, melynek tagjai éppen a Vodafone-tól megkapott személyes adatokat böngészik.


.
.

Valódi Hírek