Szénné égette Vitézyt Szabó Tímea: A volt BKK-vezéren a poroltó sem segítene (+fotó)

Szabó Tímea odapörkölt Vitézy Dávid Fidesz-közeli főpolgármester-jelöltnek.

Visszalépett a Fidesz főpolgármester-jelöltje Vitézy Dávid javára. Szentkirályi Alexandra péntek reggeli Facebook-videójában közölte a hírt a követőivel. A volt kormányszóvivő továbbra is a Fidesz budapesti listavezetője marad, azonban arra kérte híveit, szavazzanak a volt BKK-vezérre és államtitkárra.

Szentkirályit pénteken a Telex munkatársainak sikerült elcsípniük. A politikus épp Deutsch Tamással kávézgatott, és mint mondta, nem igazán ér rá megszakítani a megbeszélést. Annyit azonban elárult, hogy Orbán Viktorral egyeztetett a visszalépésről, Vitézyvel azonban évek óta nem tárgyal.

Kapcsolódó: Szentkirályit egy kávézóban kapták el a visszalépése után: Csúnyán lebuktatta Vitézyt

Szabó Tímea odapörkölt Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltnek

A volt BKK-vezér a közösségi oldalán fűzött pár gondolatot Szentkirályi visszalépéséhez. A posztjában állította: ő bizony nem fog koalíciót kötni a Fidesszel. A párttal, amelynek jelöltje reggel közölte, hogy az ő javára lép vissza.

Mint közismert, a Fidesz nem tűri, ha valaki nem úgy táncol, ahogy a párt és legfőképp Orbán Viktor elvárja. Egy halom pénzt költenek az ellenfeleik lejáratására, így valószínűtlennek tűnik, hogy egy olyan személynek szorítsanak, aki saját bevallása szerint nem fog velük cimborálni.

Erre Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa is rámutatott csípős kommentjében.

Valódi Hírek