Kiderült, mikor nyithat ki a kigyulladt visegrádi szálloda: Komoly terveik vannak

Év végére teljesen felújítanák a leégett részt.

Két emeleten már augusztusban, a teljes épületben pedig szilveszterre tervez ismét vendégeket fogadni a múlt hét végén leégett Silvanus Hotel Visegrád.

Július 31-ig azonban a szálloda teljes egészében zárva tart.

Egyelőre egy teljes évre lezárta a foglalási lehetőségeket, de nem titkoltan a mielőbbi újraépítésen dolgozik a teljes csapat. Az oda készülő vendégeket Visegrádon és környékén még több mint száz szabad szállás várja a hétvégén és a közeli hetekben – írta meg a vg.hu.

Aki már foglalt, új helyszínen kaphat szállást

A hotel a szallas.hu-val egyeztetett a tervekről, mielőtt a foglalási lehetőségeket az év első hét hónapjára megszüntette. A súlyos tűzkár miatt zárva tartó Silvanusba korábban közvetlenül a szallas.hu-n keresztül érkezett, július 31-ig bent lévő foglalások esetén azonos áron átcsekkolhatnak a vendégek.

Augusztus 1. és december 23. közöttre máshol kérhetnek szobát, vagy visszakapják a befizetett előleget és kötbért is

– tájékoztatta Kelemen Lili, a szallas.hu szóvivője a portált.

Szombaton csaptak fel a lángok

Mint megírtuk, szombaton tűz ütött ki, teljes terjedelmében égett a visegrádi Hotel Silvanus felső szintje. A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, hogy a vendégek elhagyták a hotelt. Nem sokkal dél előtt már 14 tűzoltóegység dolgozott a lángok megfékezésén.

Az információk szerint 200 vendég tartózkodott a szállodában.

Úgy tudni, Tóth Gabi és párja is a hotel vendégei voltak az eseményt megelőző napokban. A két híresség a tűz idején már nem tartózkodott a szállodában.

A rendőrség közveszélyokozás gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Ám hogy valóban történt-e bűncselekmény, csak később derülhet ki.

Valódi Hírek