DK: Be kell vezetni az eurót, kormányváltás után ki kell jelölni annak céldátumát!

A DK rámutatott, hogy belátható távolságba került a 400 forintos euró.

Újabb áremelések és megszorítások jöhetnek azután, hogy az Orbán-kormány szándékosan gyengíteni kezdte a forintot. Emiatt ismét zuhan a forint árfolyama, és belátható távolságba került a 400 forintos euró – mutatott rá Molnár Csaba friss közleményében.

Emiatt gyorsan nőhet az államadósság, a költségvetési hiány és az orbáni infláció is – fűzte hozzá a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke.

A DK már többször hangsúlyozta, hogy

be kell vezetni az eurót.

Az árnyékkormány programja szerint a kormányváltás után ki kell jelölni az euró hazai bevezetésének céldátumát, különben Orbán Viktor tönkreteszi a forintot és újabb megszorításokat vezet be – áll Molnár Csaba közleményében.

A gyengülő forintárfolyamon és a nyomában járó áremeléseken csak Orbán milliárdosai és a nagyvállalatok keresik degeszre magukat. A magyar családok viszont alig tudják kifizetni a bevásárlást, a dráguló benzint és a hiteltörlesztőket – hívta fel rá a figyelmet az EP-képviselő.

Magyarország azonban nem a fideszes milliárdosok fejőstehene, ahogy nem a fideszes ped0filok vadászterülete – fogalmazott.

„El a kezekkel a hazánktól, el a kezekkel a gyerekeinktől!”

– üzente a DK a rendszernek, amelyet a milliárdos elittel és az orbáni ped0filhálózattal együtt fog kisöpörni az országból.

Valódi Hírek