Fotókkal: Reszketve készül a teljes Fidesz-frakció Mészáros Lőrincéknél a ped0filbotrány után

Úgy sejtjük, van miről beszélni.

Mint megírtuk, a héten a Fidesz frakciója ismét elvonul tanácskozni egy kormányközeli oligarcha luxusszállodájába. Tavaly ősszel még Hernádi Zsolt látta vendégül Orbán Viktor pártjának frakcióját az esztergomi Grand Hotelben, ám a mostani gyűlést már a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels egyik Balatonalmádiban található szállodájában tartják meg.

A település honlapján már múlt pénteken megjelent egy közlemény „Közérdekű: lakossági tájékoztató ideiglenes útlezárásról” címmel, amelyben egyértelműen jelezték, kedd este nyolctól csütörtök este nyolcig lezárják Mészárosék szállodájának környékét. Közölték továbbá azt is, hogy ideiglenesen a gyalogosok előtt is lezárják a teljes területet, a lezárt szakaszokat csak az ott lakók közelíthetik meg, de csak abban az esetben,

ha személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával tudják igazolni, hogy valóban ott élnek.

Közleményükben arra is kitértek, hogy a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Széchenyi sétány közötti járdaszakasz, valamint a felüljáró a József A. utcán (71. út) nem használható.

A 444.hu beszámolója szerint

komoly biztonsági intézkedésekkel óvják a külvilágtól a fideszes politikusokat.

A nagy készültség és riadalom a közelmúlt eseményeinek fényében érthető: Orbán Viktorék „családbarát” és „keresztény-konzervatív”-nak titulált pártját csúnyán megtépázta a napokban Novák Katalin kegyelmi ügyéből kipattant ped0flbotrány.

A Fidesz-frakció ezért Rákay Philip producerrel, Bayer Zsolt publicistával, valamint a megafonos véleményvezérek segítségét kérve próbálkozik meg kimászni a szégyenteljes slamasztikából, amelybe evickélte magát a ped0filbotrány miatt.

A lap páratlan fotókat is készített a parádéra érkező fideszes prominensekről. A képeket >>ITT<< lehet megtekinteni.

Valódi Hírek