Tóth Gabi úgy tudja, ha nem áll be Orbán Viktor mögé, most a nők védőszentjeként ünnepelnék

Szerinte hősként tartanák számon, ha nem lenne fideszes. Az énekesnő egy 48 perces interjúban mártírkodott a Mandinernek.

A Mandinernek adott 48 perces videóinterjút a hirtelenfideszes celeb, Tóth Gabi, aki Kis Grófóval, Győzikével, Schobert Norbival, Nagy Feróval és hasonló kaliberű szellemekkel alkotja a Fidesz „értelmiségi holdudvarát”. (hol van már a Professzorok Batthyány Köre!)

Arról, hogy mikor érezte először házassága válságát, így beszélt:

„Tulajdonképpen már a legelején. Hirtelen jött minden: hirtelen jött Hannaróza, még ismerkedő fázisban voltunk Gáborral. Nyilván mikor megfogant, jött a házasság, ami azért is, mert a gyerek miatt kössük össze az életünket.

Az elejétől voltak súrlódások, értékbeli különbségek. Két különböző világ vagyunk: én művészlélek, ő sokkal racionálisabb. Ez jó is lehet, de nagyon más szinteken éltük meg az érzelmi dolgainkat.”

Szóba került Novák Katalin fideszes propagandablogja, a csalad.hu is, ahová Tóth Gabi rendszeresen írt álszenteskedő, másokat kioktató cikkeket. Erről most azt mondja:

„Nagyon a szépet mutattam, akár a blogban, ami nem egy hazug világ volt, hanem vágyott világ.”

Krausz Gáborral való szakításáról így vall az interjúban Tóth:

„Tudtam, hogy nagyot fog robbanni. Nem gondoltam, hogy ez ekkora hírértékkel fog bírni. Rájöttem: kijöttem a fényre 2021-ben, megvallottam a hitemet, és ott érezhető volt egy bizonyos rétegnek a támadása.

Tudjuk, hogy kikről van szó: a független, objektív, magukat elfogadónak tartó és nagyon liberális emberekről beszélek. Voltak színházi emberek, kritikusok, egy gombnyomosára elindítottak egy karaktergyilkolászást. Biztos vagyok, hogy tudatos karaktergyilkosság volt. A pozsonyi csatás dokumentumfilm óta tart.”

Tóth Gabi szerint olyan világ felé haladunk, ahol az számít lázadónak,

„aki gyökeret ereszt, aki Isten nevét a szájára meri venni, akinek van nemzeti érzelme”.

Aki ezt megvallja, ellenségkép lesz a világhatalmaknak, akik egységben akarják látni ezt az egész globális világot és ezt a világrendet. Ezek mind azoknak a katonái — engedett betekintést egyre szűkülő belső világába a celeb.

Hozzátette:

„Ha én egy teljesen másfajta értékrendet vallok meg, a nők védőszentjeként tartanának számon most, aki ki mert lépni a rossz házasságából, és egyedül a nagyvilágban megállja a helyét, egyedül gyereket nevelő anyaként. Hőst csináltak volna belőlem.

De mivel ez a Tóth Gabi, előtte előadta a szent szűzanyát és beállt a jobboldali konzervatív nemzeti oldal mellé, tulajdonképpen tűzre dobtak, és mindent, amit lehetett, rám olvastak”

Hozzátette, ezen interjú után sem számít másra, majd belekezedett a pofaszakasztó mártírkodásba:

„Osváth Zsolti fog új videót készíteni, Puzsér Róbert, Kajdi Csabi… ide lőjetek, nincs mit veszítenem! Azért nincs, mert mindent leírtak, ami nem igaz. Akkor legyen már jogom ahhoz, ami igaz!”

Az interjúból az is kiderült, szeretne majd könyvet írni a világról, az emberekről, olyan dolgokról, amikről nem mindig beszélhet..

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek