Itt a fotó: Káprázatos fényűzésben romantikázik új férjével Demcsák Zsuzsa

Kipihenik az elmúlt év fáradalmait.

Mint arról beszámoltunk, Demcsák Zuzsa tavaly karácsonykor jelentette be, hogy ismét férjhez megy. A műsorvezető minderről Instagram-oldalán tájékoztatott. Történetében egy képet is megosztott közösségi oldalán, amelyen a „Mr. és Mrs.” felirat volt olvasható.

A tévés új szerelméről egyelőre sokat nem lehet tudni, kilétét mitikus homály lengi körül. Az információk szerint Demcsák új férje egy tapasztalt és világlátott debreceni üzletember, akiről nem mellesleg az a hír járja, hogy igencsak tehetős. A műsorvezetőnek egyébként ez a harmadik házassága.

Közismert, hogy Demcsák Prágában született, a városhoz a mai napig sok minden köti. Talán ez is lehet az oka annak, hogy új férjével 2024 első napjait a cseh fővárosban töltik, méghozzá egy rendkívül előkelő hotelben.

Demcsák posztolt is egy fotót a szállodából, ahol egy szoba két fő részére egyébként 70-80 ezer forintba kerül. A Bors azt írta, egy népszerű szálláskereső portál szerint a hotel több olyan szolgáltatást is kínál, amelyek feltehetően Zsuzsát is lenyűgözték.

Mint írták, a díjnyertes Cloud 9 Sky Bar & Lounge-ból panorámás kilátásban lehet gyönyörködni. A Seasons étterem a gazdag európai kulináris hagyományokat ötvözi cseh érintéssel, miközben használja a növényi alapú variációkat és a változó évszakokat, a Café Bistro pedig éjjel-nappal várja vendégeit. A kellemes kikapcsolódást napozóterasszal rendelkező, modern fitneszközpont, beltéri medence és wellnessközpont is szolgálja – részletezték.

Fotó:

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2023/12/24/friss-harmadszor-is-ferjhez-ment-demcsak-zsuzsa-egy-milliardos-uzletember-a-szerencses

Valódi Hírek