Mi történt? Váratlan betegség miatt lemondta az összes fellépését Oszvald Marika

A művésznő hatalmas családi összejövetelre készült.

A koronavírus rondított bele Oszvald Marika karácsonyi terveibe. A művésznő nagy családi összejövetelt tervezett, ám az is előfordulhat, hogy végül csak az internet révén láthatja rokonait a szeretet ünnepén.

A színésznő a minap a Borsnak elárulta, hogy nagy tervei voltak idén karácsonyra, ám most kényszerpihenőre ment,

le kellett mondania az összes fellépését.

„Sajnos tavaly is ilyenkor lettem beteg, ezért szűk családi körben ünnepeltünk, viszont idén nagy terveink vannak. Összehoztam a rokonságot, csaknem húszan jönnek hozzánk, emlékezetessé szeretnénk tenni a karácsonyt.

De most, hogy covidos lettem, attól tartok, hogy

a végén én nem fogok tudni részt venni az ünneplésben.

Féltem az unokámat, az apukám 83 éves feleségét, a szeretteimet, nem szeretnék senkit sem megfertőzni”

– fogalmazott a művésznő, hozzátéve, hogy karácsony reggelén mindenki csinál majd egy Covid-tesztet, és amennyiben negatív lesz az eredmény, akkor a tervek szerint együtt ünnepelnek majd.

Oszvald Marika arról is szót ejtett, hogy másfél éves unokája miatt is rendkívüli ez az alkalom, a karácsonyra plafonig érő fával, ajándékok sorával készülnek.

Az ünnepi menüt is gondosan megtervezték, a színésznek például a halat kell elkészítenie. A művész reméli, hogy minden a tervek szerint sikerül majd, elmondása szerint influenzaszerű tünetekkel küzd, a köhögés egy kicsit megviseli, de

a jelek szerint izgatottan készül a szentestére.

Valódi Hírek