Videóval: Orbán Viktor váratlanul megszólalt, és rögtön befürdette saját magát

Ez balul sült el.

Orbán 2019-ben még támogatta Ursula von der Leyent, sőt, tusványosi beszédében még dicsérte is a „gyakorlatias megközelítésű, hétgyermekes családanyát„, a kapcsolatuk azonban 180 fokos fordulatot vett az utóbbi években. A Magyarországot elárasztó plakátokon már Soros embereként szerepel az Európai Bizottság elnöke.

A 444-nek történetében először sikerült szóra bírnia a miniszterelnököt, aki még kezet is fogott a portál kormányfüggetlen újságírójával. Igaz, Orbán válasza arra a kérdésre, hogy mi változott az elmúlt négy évben, rövid volt, és annál kevésbé meggyőző. A miniszterelnök szerint ugyanis Ursula von der Leyen

Soros embere lett.

Még érdekesebb kijelentés volt a részéről, hogy „az ember, amikor föladja a korábbi álláspontját, az nem egyik napról a másikra történik, hanem belecsúszik„. Mindez a kijelentés sokatmondó a liberálisból konzervatívvá, majd szélsőjobboldalivá lett kormányfő szájából.

Aki nem tapsol Orbánnak, az Soros György – fia és utódja, Alex Soros – kottájából játszik. És mindez egy olyan kormányfő álláspontja, aki Soros támogatása nélkül minden bizonnyal soha nem lett volna miniszterelnök.

(444 / Nyugati Fény)

Valódi Hírek