Most érkezett: Futótűzként söpört végig az interneten Orbán Viktor megdöbbentő videója

Így kártyázik a nemzetvezető.

Újabb furcsa videó került ki a miniszterelnökről. Orbán Viktor TikTok-oldalán megjelent egy felvétel, amelyen az látható, miként is zsugázik a kormányfő, aki még azt is elárulta, miért nem magyar hősök szerepelnek a kártyákon.

Az „utcai harcos” Orbán a videóban azt is elmondja, hogy meglátása szerint „kis tétekben, pénzre érdemes játszani”, majd szólt arról is, mit tanult az apukájától és a hősökről.

„Azt tanultam édesapámtól, hogy azért szerepelnek svájci szabadságharcosok, illetve a szabadságharc szereplői a kártyán, mert amikor az 1848-as magyar szabadságharc leverése után kinyomtatták ezeket a kártyákat, tilos volt magyar szabadságharcosokat megjeleníteni. Ezért Kossuth Lajos helyett Tell Vilmos van a magyar kártyákon”

– árulta el Orbán Viktor, hozzátéve, ez az oka annak is, hogy tudunk a svájciak szabadságharcáról, és arról, hogy Svájc „egy szabadságszerető és harcos nép”.

A „páratlan” videóhoz egy szokatlan gengszter rap stílusú zenei aláfestés társul, ki tudja, talán a kormányfő megfogadta Dopeman korábbi tanácsait, és nekiállt elkészíteni saját rapszámait is.

Videó:

@viktor_a_tiktokon Nem mindegy, kinél van az ütőkártya 😉 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #ulti #kártya ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

(viktor_a_tiktokon/TikTok)

Valódi Hírek