Annyira túltolta a nyalizást a fideszes sztárriporter Orbánnál, hogy a miniszterelnök is besokallt, és beolvasott a propagandistának (+videó)

Ez most nem sült el túl jól.

A Századvég „elemzőközpont” harmincadik születésnapi buliját ünnepelte a fideszes krém a Várkert Bazárban hétfőn. Az ünnepség hoppmestere a megafonos influenszer Bohár Dániel volt, akit a miniszterelnök úgy beégetett, hogy

még Schmidt Mária is vihogásban tört ki.

Bohár arról beszélt a felkonferáló beszédében, hogy Orbán Viktor nagyon komoly feladatra vállalkozott az elmúlt évtizedben: közösséget épített, amelyet növelt és egyben tartott. A fideszes sztárriporter szerint ez nagy kihívás, majd így szólt a hallgatósághoz:

„Fogadják hatalmas tapssal Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort!”

Valamelyest érthető, hogy a főnöknek ilyen méltóságteljesen kell nyalni. Csakhogy Orbánnak is felfordult a gyomra ettől a nyáladzástól, a színpadra érve úgy beégette Bohárt, hogy az első sorban ülő fideszes vezérszemélyiségek hatalmas kacagásban törtek ki.

Amikor Orbán a színpadra lépett, kezet fogott Bohárral, de még csak nem is nézett a szemébe üdvözlés közben, ehelyett inkább lefelé bámult. Ez a mozzanat sokat sejtet kettejük kapcsolatáról.

De ami ezután jött, az még kínosabb Bohár szempontjából. A miniszterelnök ugyanis felszólalását egy kiszólással kezdte:

„Régen ment ez felszólítás nélkül is”

– üzente Bohárnak a miniszterelnök, mindezt számos fideszes vezető és véleményvezér társaságában.

Íme a kínos jelenet:

Valódi Hírek