Visszatér a képernyőre Bochkor Gábor sztárvendégekkel teli műsora

Vasárnap este.

Új évaddal tér vissza az ATV képernyőjére a #Bochkor című műsor – adta hírül az ATV lapunkhoz is eljuttatott csütörtöki közleményében. A névadó Bochkor Gábor által vezetett késő esti talkshowban a hét legizgalmasabb bulvárhíreit beszélik át a meghívott sztárok a már jól megszokott humorral.

„A műsor különlegessége, hogy a szereplőket a nézők más tévéműsorokból ugyan ismerhetik, vetélkedőből, show- vagy beszélgetős műsorokból, de ezekben leginkább a saját karrierjükről kérdezik őket. A #Bochkorban viszont olyan témákra reagálnak, amelyek valahol a nagyvilágban vagy Magyarországon történtek.

Őszinte véleményt mondanak, saját élmenyeiket tárják elénk, vitatkoznak egymással, s így sokkal többet tudunk meg róluk, mintha csak magukról faggatnánk őket. A vendégválasztásunk nagyon tudatos, de mára már ebben is nagy a rutinunk.

Van egy jó hosszú listánk azokról a vendégekről, akik az elmúlt hat évben remekül beváltak. Arra nagyon ügyelünk, hogy minél eklektikusabb legyen a társaság, azaz legyen valaki, aki önmagában humoros, valaki képviselje a mélyebb gondolatokat, legyen egy harsány, s persze, a nemek aránya lehetőség szerint fele-fele legyen.

Nagyon örülünk, amikor új vendég érkezik és felveszi a csapat ritmusát. Az elmúlt évek alatt nagyon összeszoktunk, jól működik a kis csapatom, a vendégek is mindig lelkesen jönnek. Mintha egy baráti társaság jönne össze, dumálunk, nevetünk egy jót. Ezt a kötetlenséget a nézők is értékelik, hétfőnként a rádióadásba rengeteg üzenetet kapok, hogy mi tetszett a legjobban nekik vasárnapi #Bochkor adásában”

– mondta Bochkor Gábor.

Az új évad első adásában Görög Zita, Risztov Éva, Kabát Peti és Sváby András szórják majd a poénokat.

Valódi Hírek