Színt vallott a „rendszerkritikus” Majka: Úgy tudja, Magyarországon szabad a média, diktatúra sincsen (+videó)

Rengeteget káromkodott ezen a videófelvételen.

Hajdú Péter legújabb műsorában, a Beköltözve Hajdú Péterhez című adásban azt mondta Majkának, hogy ha diktatúra lenne Magyarországon, akkor a „rendszerkritikus” dala miatt már repült volna a TV2-től.

Az Azt beszélik a városban című dal kapcsán a rapper azt is elmondta, hogy ismeretségi körében kérdezték, nem fél-e a következményektől. Elárulta, megfordult a fejében, hogy ha majd nem tetszik egy-két embernek a dal, abból lehet probléma.

A műsorban szó volt a médiaszabadságról is.

„Vannak olyan dolgok a magyar médiában szerintem, amik kérdőjelesek, és azt mindenféleképpen orvosolni kéne. Például engem zavar az, hogy

az egyszerű embereket, a billegő embereket, milyen hírekkel és történetekkel próbálják befolyásolni.

Nem egyenes a közlési mód. Ez egy picit progresszív Magyarországon ebből a szempontból, mert nem tudom, hova vezet. Ez hosszútávon olyan országot eredményezhet, ahol kényelmetlen lehet az élet”

– mondta Majka.

Hajdú azt mondta, szerinte mindenhol vannak oligarchák, ő gusztustalannak is tartja az egész politikát, „nincs különbség a két oldal közt”.

„Nem az oligarchákkal van baj. Nekem azzal nincs bajom, a világ így működik, hogy ha én vagyok hatalmon, azt generálom, azt építem, ami az én jelenlétemet erősíti.

Plusz, kell hozzá egy szakértelem, de az, hogy vannak olyan fiatal feltörekvő huszonéves suhancok, akik milliárdokkal a zsebben jaszkariznak, meg viselkednek úgy, ahogy viselkednek, paroliznak, 500 milliós órával a kezén. (…)

Létezik a másik oldal, ezek a nagy baloldaliak, akiknek az elmúlt 12 évben nemhogy B, de még A tervük sem volt, mit kéne csinálni ezzel az országgal, és ugyanezt csinálták előtte. Ugyanúgy csináltak egy csomó disznóságot, és most ők ugatnak ezekről, hogy mit csinálnak. Ez a gusztustalan dolog”

– fogalmazott.

Nézd meg a teljes adást:

Valódi Hírek