Micsoda fordulat! Kiderült, mi történt Krausz Gáborral, miután szakítottak Tóth Gabival

Egy orosz milliárdos került a képbe.

Azonnal elindultak a találgatások, vajon miért is ment ki Ausztriába múlt héten Krausz Gábor. Sokan arra gondoltak, hogy a sztárséfnek talán pihenésre van szüksége, mert annyira megviselte, hogy szakítottak Tóth Gabival. Viszont kiderült, nem erről van szó, hanem Krausz egy állásajánlat miatt ment ki Ausztriába, hogy új fejezetet nyisson az életében a Relax Resort Kreischberg és a Hotel Alpenblick Kreischbergbe kötelékében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

A két szálloda a Hilaris Hotels tulajdonában áll, ezt a Hotel Alpenblick jelentette be a héten az Instagramon.

Érdekesség, hogy a hvg.hu erről a két szállodáról írta még januárban, hogy eladja a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST Zrt. a Hotel Alpenblicket és a Relax Resort Hotel Kreischberget tulajdonló és üzemeltető vállalatokat. Jelezték, a vevő a Peter’s Consulting Kft., amelyet az a Zentai Péter vezet,

aki a Magyarországon élő orosz milliárdos, Megdet Rahimkulov cégeit is irányítja.

Az adásvételt a miniszerelnök vejének cége jelentette be, a két Ausztriában található (43 szobás, illetve 91 szobás) síhoteleket pedig idén februártól már a Peter’s Consulting fogja üzemeltetni – hívták fel a figyelmet.

Krausz Gábor most a Borsnak nyilatkozott új munkájának részleteiről.

„Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. (…) Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót

és én legyek úgymond a gasztronómia arca”

– mondta Krausz.

„Rájöttem, hogy nem szeretek egy helyen lenni, nehezen viselem a monotonitást. Most úgy vélem, hetente egy-két napot leszek majd Ausztriában, de természetesen emellett teljes értékű apukája maradok a kislányomnak, Hannarózának. Ez az új feladat egyébként pont a legjobbkor jött az életembe, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogok belőle tanulni”

– összegzett Krausz.

Valódi Hírek