Szempillantás alatt törölték a Fidesz egyik oldalát: Teljesen kiborult Orbán embere

Törölte az egyik fontos fideszes oldalt.

Minden előzetes figyelmeztetés nélkül péntek délelőtt törölték az érdi Fidesz Facebook-oldalát – közölte a Magyar Nemzettel az érdi Fidesz frakcióvezetője. T. Mészáros András elmondta, nem ez az első eset, hogy a legnagyobb közösségi oldal szankcionálja az érdi Fideszt.

A kormánypárti politikus hozzátette: utoljára körülbelül negyven napja történt hasonló eset, de megjegyezte, már korábban is voltak ilyesmire példák. Azt mondta, többször előfordult az is, hogy az érdi Fidelitas oldalát függesztették fel vagy törölték, viszont – tette hozzá –az most pont működik.

T. Mészáros András elmondta, hogy a szakembereik megpróbálják újra aktívvá tenni az oldalt, de – mondta – nem látnak sok esélyt rá, hogy sikerrel fognak járni. Elmondása szerint ilyenkor hosszas levelezést folytatnak a Facebook központjával, az egyeztetések – nehezményezte – hosszadalmasak.

A politikus mindenkit biztosított róla: kudarc esetén új oldalt fognak indítani, mert – magyarázta az érdi Fidesz frakcióvezetője –

választások előtt, kampányban nem maradhatnak Facebook-oldal nélkül.

Szükség van arra, hogy jelen legyenek a közösségi médiában, hiszen ott tudják tartani a kapcsolatot a szimpatizánsokkal, a lakossággal – ecsetelte dühösen.

„Régen, az átkosban legalább tudtuk, mit miért tiltanak,

de most meg sem indokolják az oldalunk törlését. Fel vagyunk háborodva, mert semmi olyan bejegyzést nem közöltünk, ami miatt büntetni kellene minket”

– háborodott fel T. Mészáros András.

Valódi Hírek