Gálvölgyi János a Balatonról: Nem olcsóbb, mint egy mallorcai tengerparti nyaralás

Egy vidéki hotelban tölti a szabadságát.

Felépülése után júniusban visszatért a színpadra Gálvölgyi János. A színészt vastapssal fogadta a közönség, játéka a beszámolók szerint épp olyan erős volt, mint korábban.

A Blikk egyik olvasója elárulta: a nyár folyamán látta a színészt egy döbröntei hotel teraszán, amint épp a családjával pihent. Mint mondta, Gálvölgyinek nagyon jó volt a kedve, láthatóan jól érezte magát.

„Úgy is érzem magam, mint akit kicseréltek, s mint aki letudta a francia idegenlégió kiképzését. Mert nagyjából így éltem meg a betegséget.

Nem tudtam, mikor adja fel a szerveztem. De már túl vagyok rajta, ez is a múltam része, és úgy jöttem el ide, Döbröntére, erre a tündéri településre a feleségemmel, hogy pihenünk egy jót, aztán ősszel újra jöhet a munka”

– fogalmazott a színész a lapnak

Hozzáfűzte: augusztus 22-én már próbákon lesz, a Réka és az Oltatlanok című darabra készül. Megosztotta, azért

nem a Balatonon töltik a szabadidejüket, mert egy mallorcai tengerparti nyaralás is hasonló áron lenne.

Mint mondta:

„Soha nem gondoltam volna, hogy a luxustermékek között nem valamelyik olasz vagy francia divattervező ruháját vagy táskáját említik, hanem a lángost…”

A művész hozzátette, sokan felismerik a szállodában és annak környékén, rengeteg szeretetet kap, amit csak egy módon tud viszonozni: a színpadon és a kamerák előtt továbbra is felejthetetlen élményekkel akarja megajándékozni a közönséget.

Valódi Hírek