57 éves korában meghalt Sandra Bullock párja: Szívszorító részleteket osztott meg a család a halálos betegségről

A színésznő párja a napokban hunyt el.

Szombaton, hosszú betegség után meghalt Bryan Randall, Sandra Bullock párja. A hírt a család erősítette meg a Page Sixnek: mint írták, az egykori modell az ALS-sel folytatott 3 éves harc után békésen hunyt el.

Az ALS az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulását okozó halálos betegség. Randall titokban tartotta, hogy ALS-sel küzd, a család pedig gondoskodott róla és eleget tett a kérésnek, miszerint nem beszélnek a nyilvánosságnak a híresség betegségéről.

Közleményükben hangsúlyozták: hálásak az orvosoknak és a nővéreknek, akik sokszor a családjukkal töltött idejüket áldozták fel, hogy a modellnek segítsenek.

Sandra Bullock testvére, Gesine közösségi oldalán búcsúzott Randalltól. Mint írta, meggyőződése, hogy Bryan megtalálta a mennyország legjobb horgászhelyét. Hozzátette, hogy az ALS egy kegyetlen betegség, így virág helyett arra kéri a gyászolókat, hogy adományozzanak az ALS Egyesületnek és a Massachusetts General Hospitalnak.

Posztjából kiderült, Sandra Bullock végig ott volt párja mellett, az ápolókkal együtt gondoskodott arról, hogy a férfi a legjobb kezek között legyen. Bryan Randall 57 éves volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gesine Bullock-Prado (@gesinebp) által megosztott bejegyzés

Valódi Hírek