Dagad a botrány: Egy tébolyult polgárháborús uszítót fogadtak tagjaik közé a Fidesz-propagandisták

Súlyos dolgokat művel Bohár Daniék embere.

Az Orbán-kormány által közpénzekkel telepumpált Megafon Központ influenszere, az Öreg Rocker, az eddigi emberi méltóságot sértő, illetve a nőket megalázó bejegyzései után már az erőszakra buzdító posztjaival „örvendezteti meg” lelkes követőit. Ennek ellenére a Megafon elnevezésű fideszes propagandagépezet továbbra is közösséget vállal emberükkel, és tőle mindeddig nem határolódtak el.

A media1.hu arról írt, hogy több mint három hete nem válaszol a Megafon Központ alapítója kérdésükre, miszerint elfogadhatónak tartja-e a megafonos „csapattagok” részéről az emberi méltóságot sértő, a női nemet lealacsonyító, testszégyenítő, valamint revizionista bejegyzéseket a közösségi médiában.

A portál azok utána küldte el kérdéseit az ügyben Kovács Istvánnak, – aki nem mellesleg a kormánypárti Alapjogokért Központ egyik vezetője is – , hogy a Megafon oldalán a fideszes influenszerek nevében egy közös posztban álltak ki az Öreg Rocker néven ismertté lett „harcostársuk” mellett.

Miután az Öreg Rocker elvégezte a Megafon Központ „iskoláját” (sic!), egyből bele is vetette magát a közösségi média világába, és lázas posztolásba kezdett. Az Öreg Rocker folyamatosan posztolt olyan mémeket és fotókat, amelyeken állatokkal helyettesíti az ellenzéki politikusokat, a nőkről pedig megalázó, lealacsonyító módon írt. De kifejtette nézeteit a Felvidék visszacsatolásáról is, és külön bejegyzésben ünnepelte Orbán Viktor mellett Horthy Miklós születésnapját is a Facebook-oldalán.

A magát a „jobboldal legnagyobb politikai akcióközösségének” nevező Megafon Központ vezetője ugyan mélyen hallgat az üggyel kapcsolatban, viszont megafonosok csapattársai továbbra is kapcsolatban állnak az Öreg Rockerrel, ugyanis a hatvanadik születésnapján a Megafon egyik hangadó véleményvezére,

Bohár Dániel is felköszöntötte az Öreg Rockert.

Bohár Dániel kommentje az Öreg Rocker Facebook-oldalán.

Ha valaki netán nem ismerné behatóan az Öreg Rocker „munkásságát”, az alábbiak alapján már tájékozódhat:

(media1.hu nyomán)

Valódi Hírek