Kiteregette a szennyest Dolly menedzsere: Meglepő dolgokat mondott az óriási botrány után

Így állnak most az énekesnővel.

Hírportálunk is megírta, hogy Dolly menedzsere körül óriási botrány alakult ki, ugyanis (az énekesnő elmondása szerint) Paál Rita elképesztő körülmények között szaporított kutyákat az énekesnő gyöngyösi ingatlanjánál.

Bár Dolly tagadja, sokak szerint ő is tudott a rettenetes körülményekről.

Azóta megszólalt Rita is, aki elmondta, hogy Dollyra mindig úgy tekintett, mintha az anyja lenne, ám már a botrány előtt súlyosan összevesztek, sőt a menedzser kiemelte: ha találkozna Dollyval az utcán, akkor még csak nem is köszönne neki.

„Dolly mindig azt mondta, én és a szüleim vagyunk a családja, és így is viselkedett. Napi több órát telefonáltunk, mindent tudtunk egymásról. Olyan volt, mintha az anyám lett volna”

– mondta el Rita, majd hozzátette:

Dollyval már az összeköltözést tervezgették,

egy olyan otthont szerettek volna vásárolni, ahol a kutyáknak is jó körülményeket biztosítottak volna.

Rita elárulta, hogy tavaly év végén már nagyon úgy tűnt, hogy el tudnak költözni ( természetesen a kutyákkal együtt), Dolly akkor le is foglalózott egy házat, ám végül meggondolta magát:

„Azt mondta, sötét, ő ott nem tud alkotni, és messze is van.

Ekkor romlott meg a kapcsolatunk igazán”

fogalmazott az énekesnő egykori menedzsere.

Majd hozzátette: Dollyt nem érdekelte, hogy mi lesz az állatokkal és vele, sőt arra sem fordított gondot az énekesnő, hogy miből fognak megélni a következő időszakban.

„Amikor május 25-én jött a kutyákért, még a hatóságnak is azt mondta, nincs itt semmi baj, költözünk Majosházára, holott már szó sem volt ilyesmiről, mert nem akarta” – mesélte Rita.

Majd hozzátette, hogy Dolly nem akarta elhagyni a kutyákat, ám pénz híján nem tudta biztosítani az szükséges körülményeket, nemhogy az állatoknak. Hozzátette: gyakran ő sem kapott fizetést az énekesnőtől.

„Amikor kedve volt, adott pénzt a cég költségeire, például nyomtató vásárlására, műszaki termékekre, bérleti díjra, tápra a kutyáknak. Ebből minimális összeg maradt, általában annyi, hogy tudjam fizetni a rezsit” – mondta Rita, majd kiemelte: Dolly azért tudta ezt megtenni vele, mert hagyta magát.

„Mert egy idióta vagyok. Mindenkivel csak azt lehet megtenni, amit enged.”

(Story Magazin nyomán)

Valódi Hírek