Gyurcsány Ferenc: A pangás, a pénztelenség éve jön; nem lesz hová hátrálni

A DK elnöke szerint pocsék időszak következik.

Kimerültek az emberek, elfogytak a tartalékaik, többek között a pedagógusok is elmennek, az egészségügy is romokban van – mutatott rá Gyurcsány Ferenc legújabb Facebook-bejegyzésében, amelyben szóba került a Fidesz plakátkampánya.

A DK elnökét már meg sem lepi, hogy Orbán Viktorék háborúpártinak állítják be az ellenzéket. Ennek szerinte világos oka van, amelyet csütörtöki írásában részletezett.

Gyurcsány Ferenc bejegyzését változtatás nélkül idézzünk:

„A pénztelenség éve jön

Kérdezik, hogy mennyire zavar a fideszes plakátkampány, amely szerint az ellenzék háborúpárti. Megtanultam már, hogy az orbáni hatalom aljas és hazug, nem kapom már fel emiatt a fejem.

Miért kell nekik most ez a kampány, mikor a közelben sincs a következő választás? Valójában ez a kérdés. Hát azért, mert

pocsék időszak előtt állunk,

és Orbán nem az életről, hanem a háborúról akar beszélni. Velünk ezzel a szándékukkal törököt fogtak.

A hónap utolsó napjaiban már most is megcsappan az üzletek forgalma. SZÉP-kártyára mostantól élelmiszert is lehet venni, így

menekíteni az embereket az éhség elől.

Ha eddig hosszú volt a várólista a rendelőkben, a kórházakban, akkor jövőre már majd a végét se lehet látni. Ha mostanában egymás után adják fel a tanárok a küzdelmet a kilátástalansággal, akkor jövőre kétszer annyian mennek majd el. A pangás, a pénztelenség éve jön.

Az ország elvesztette tartalékait, a családok, az emberek kimerültek, nincs több tartalék, nem lesz hova hátrálni.

Orbán tette, teszi ezt hazánkkal.

Ő foglalkozzon a háborúval, Brüsszellel, az ellenzékkel!

Mi az élettel foglalkozunk. Az egyre nehezebb élettel.”

(Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Valódi Hírek