Szalagkorlátnak csapódott egy autó Törökbálintnál – tíz ember került kórházba

Mindenki megsésérült, aki a járműben ült.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából derült ki, hogy súlyos baleset történt pénteken reggel Törökbálint térségében, ugyanis egy szerb honosságú autó csapódott a szalagkorlátnak az M0-M7-csomópontnál.

A helyszínre érkezett járőrök meglepődtek, ugyanis az autót üresen találták.

Miközben intézkedtek, az útszéli fás-bokros területről jött elő a sofőr és kilenc, magát szír állampolgárnak valló utas.

A rendőrség szerint a balesetben mindenki megsérült, így értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték őket.

Embercsempészés bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt

a rendőrség vizsgálni kezdte az ügyet.

Mutatjuk a rendőrség teljes közleményét:

„2023. június 9-én 5 óra 19 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az M0-M7 csomópontnál egy szerb honosságú személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, ami gazdátlanul áll az út szélén.

A helyszínre a Budapest Rendőr-főkapitányság járőrei érkeztek, akik megkezdték a körülmények tisztázását. Intézkedésük közben az útszéli fás-bokros területről előjött a járművet vezető 47 éves szerb sofőr, és a további 9, magát szír állampolgárnak valló utas.

Adataink szerint a balesetben mindenki megsérült,

ki könnyebben ki súlyosabban, a mentőszolgálat munkatársai őket kórházba vitték.

A továbbiakban a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében vizsgálja körülményeket.”

(police.hu/Közlemény)

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek