Mi folyik itt? Alig jelentette be a visszavonulását Dolly, máris áll a bál a menedzsere körül

Megszólalt az énekesnő.

A Gyöngyös Ma csütörtökön arról számolt be, hogy körülbelül 50 kutyát mentettek ki egy helyi szaporító karmai közül az állatvédők. A riportban az is elhangzott, hogy a kutyák közös számos sovány,a daganatos ebet találtak.

Az információk szerint borzalmas körülmények között éltek az állatok, az egész napos akcióban az ország több pontjáról érkezett szervezetek, a település rendészete, valamint az önkormányzat munkatársai is részt vettek.

A nuus.hu pénteken azt írta, az illető

Dolly menedzsere.

Az értesüléseik szerint az ismert énekesnő csütörtökön megjelent a helyszínen, és több kutyát is magával vitt. Az ingatlanban talált papírok szerint az ott bejegyzett kennel neve: Dolly Roll.

A Gyöngyös Ma meg nem erősített információ szerint

Dollynál éjszaka házkutatást is tartottak.

FRISSÍTÉS:
Dolly a Bors kérdésére reagálva közleményt adott ki, amelyet teljes terjedelmében idézünk alább:

Sikerült kilenc kutyát elhoznom a helyszínről

A tegnapi napon megdöbbenéssel és mélységes felháborodással szembesültem arról, hogy az egyik kollegám álltatartási botrányba keveredett.

Amikor ez esetről értesültem azonnal a helyszínre siettem, hogy tájékozódjak és próbáljak segíteni. Így sikerült kilenc kutyát elhoznom a helyszínről.

Ők nálam vannak megfelelő körülmények között, melyet a mai napon a hatóság ellenőrzött is. Tegnap, a helyszínen fogadott látvány és körülmények számomra is elfogadhatatlanok és elítélendőek.

Az érintett kollégával pár éve vagyok munkakapcsolatban. Tudtam arról, hogy állatokkal, elmondása szerint állatvédelemmel foglalkozik, de fogalmam sem volt a körülményekről, arról, hogy ezt ilyen módon teszi. Mint állatszerető és állatvédő ember, magam is elhatárolódok ettől, sőt a magam módján és lehetőségeihez képest igyekszem segíteni.

Ezúton felkérem a zenésztársadalmat, zenész kollégákat, hogy akinek lehetősége van rá, fogadjon be, akár ideiglenesen is egy – egy kutyát, megkönnyítve helyzetüket és segítve nekik. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket és

a volt munkatárssal kapcsolatunk ezek után nem folytatódhat.

Dolly egyébként a hét elején, éppen a 75. születésnapján jelentette be visszavonulását. Az énekesnő éppen a születésnapján rendezett ünnepségen nyilatkozva mondta el: a jövő év decemberében megrendezendő életműkoncertje után befejezi zenei pályafutását.

(Gyöngyösi TV/YouTube)

Valódi Hírek