Pezsgőt bonthatunk? Mészáros Lőrinc valóra váltotta felesége egy régi álmát (+fotók)

Bakancslistás vágya volt ez az „üzletasszonynak”.

Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea mindig is vágyott a londoni Royal Albert Hallba, férje pedig valóra váltotta az álmát: a Blikk egyik olvasóriportere szúrta ki őket a Havasi Symphonic Concert Show előadásán hétfőn este.

A szemfüles riporter barátnőjével érkezett a koncertterembe, ahol a szünetben észrevették, hogy Havasi a hátuk mögötti páholyba megy és az ország egyik leghíresebb párosával beszélget.

„Tisztes távolságban hallgatták és nézték végig a koncertet, utána többször is láttam, hogy tapsolnak, élvezik az előadást”

– mesélte az olvasóriporter.

Várkonyi a lapnak elárulta, hogy a művész, Havasi Balázs hívta meg őket Londonba, hiszen a páros mindkét tagja rajong a zenéjéért. Bakancslistás vágya volt az üzletasszonynak, hogy egyszer megtekinthessen egy előadást a Royal Albert Hallban.

„Megható volt szembesülni a kirobbanó tapsviharral, az emberek felállva ünnepelték a magyar művészt”

– mondta Andrea.

Mészáros Lőrinc 2021-ben vezette oltár elé az akkor még televíziózásból élő Várkonyit. Andrea azóta inkább az üzleti világban tevékenykedik, magánéletüket azonban óvják a kamerák elől. Legutóbb Szegeden bukkantak fel egy ballagáson; mint kiderült, Várkonyi unokaöccse miatt látogattak vidékre.

Havasi Balázs képeket is posztolt az Instagramján a telt házas koncertestjéről:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HAVASI (@officialhavasi) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HAVASI (@officialhavasi) által megosztott bejegyzés

(officialhavasi/Instagram)

Valódi Hírek