Leitatta, majd ágyba vitte 19 éves alkalmazottját a gyermekvédelemről prédikáló politikus Texasban

Újabb mélykeresztény.

Leitatta, majd lefeküdt 19 éves beosztottjával a Bryan Slaton texasi képviselő, miután egy nappal korábban arról prédikált, hogy meg kell védeni a gyermekeket a „beteg felnőttektől”, akik „sz*xualizálják” őket – derült ki a szeretlekmagyarország.hu keddi cikkéből.

A politikus három 19 és 21 év közötti munkatársát hívta fel a lakására, rumos kólával kínálta őket, majd az egyiket hajnalban ágyba vitte. A lány elmondása szerint annyit ivott, hogy

szédülni kezdett

és nem tudott tisztán gondolkodni.

Sőt, az abortuszellenes Slaton még egy patikába is elvitte őt a történtek után, ahol esemény utáni tablettákat vett neki, és megfélemlítette, hogy

ne beszéljen az estéről senkinek.

Slaton egy nappal azelőtt mondott le, hogy a képviselőtársai döntöttek volna a kizárásról. A vizsgálóbizottság megállapította, hogy a politikus „illetlen munkahelyi kapcsolatot létesített” egyik alkalmazottjával, valamint sz*xuális zaklatást követett el, sőt megfenyegette a beosztottját.

Slaton kőkemény konzervatív eszméket vall, korábban még egy törvénytervezetet is benyújtott, ami

halálbüntetéssel sújtotta volna az abortuszon átesett nőket,

és a kezdetektől tiltotta volna a terhesség megszakítását.

A politikusnak most sz*xuális zaklatásért is kell felelnie, azt azonban nem tudták megállapítani a vizsgálatok során, hogy a tette sz*xuális támadásnak minősül-e.

(Képünkön Bryan Slaton látható)

Valódi Hírek