Ma már télen sem jelent problémát az építkezés 

Az építkezés során gyakran előfordul, hogy az egymásra épülő technológiai folyamatok nem haladnak mindig zökkenőmentesen. Lehet, hogy várni kell a szakemberekre, így csúszik a következő munkafázis is. Az építkezés elhúzódik, és télen kell befejezni a beltéri munkálatokat amikor nehezen szárad a vakolat vagy a festék.

Építkezés minden évszakban

Régebben a téli időszakban általában megállt az építkezés. A modern építőanyagok megjelenése és az új építőipari technológiák ma már lehetővé teszik, hogy bizonyos munkafázisokat télen is el tudunk végezni. Ha már állnak az épület falai, és kész van a tető, a beltéri munkálatok nedves időben, illetve télen is elvégezhetők. A vakolat vagy a festék ilyenkor nehezen szárad, ezért szükség van ipari páramentesítő készülékre. Szerencsére ezt a berendezést nem kell feltétlenül megvásárolnunk, ha csak időszakosan szeretnénk használni, a Páramentesítő.hu webáruházban lehetőségünk van az ipari páramentesítő gépek bérlésére is.

A cég Trotec márkájú ipari páramentesítői nagy teljesítményű berendezések, amelyek segíthetik az építőipari munkálatok elvégzését. Működésük alacsony hőmérsékleten, tehát a fűtetlen helyiségekben is optimális. A levegő páratartalmának csökkentése által gyorsabban szárad a vakolat, nem indul el a penészedési folyamat. Így – a megszáradt vakolatra – biztonságosan festhetünk, vagy burkolhatjuk valamilyen faanyaggal anélkül, hogy a festék leperegne vagy a faanyag átnedvesedne.

Mire használják még az ipari páramentesítőket?

A nagy kapacitású ipari páramentesítő készülékek alkalmasak különböző szárazon tartási feladatok teljesítésére. Ilyen például, ha a raktárhelyiségben kifejezetten alacsony hőmérsékleten kell páramentesíteni annak érdekében, hogy az ott tárolt termék megőrizze eredeti minőségét. Az elektronikai alkatrészek gyártási folyamata során is szükség lehet páramentesítésre, amihez ezeket a berendezéseket alkalmazzák.

A megbízható Trotec páramentesítők

A Trotec cég kondenzációs szárítógépeivel – a gép kapacitásától függően – akár 40-127 liter vizet tudunk kiszűrni a levegőből naponta. A Trotec DH 25 S naponta 40 liter, míg a Trotec DH 65 S 80 liter, a Trotec TTK 170 Eco 50 liter, a Trotec TTK 570 Eco 127 liter párátlanító teljesítményre képes. Ezeket a készülékeket az építkezéshez nem szükséges mindenképpen megvásárolnunk, hiszen a Páramentesítő.hu webáruházban minimum 2 hét időtartamra bérbe vehetjük őket, ami éppen elegendő lehet ahhoz, hogy a problémás munkafázist meggyorsítsuk.

A gépek folyamatos üzemmóddal vagy célérték beállítással működtethetők. Az előbbi esetben a gép folyamatos működéssel biztosítja a száraz levegőt a helyiségben. A célérték beállítással pedig csak addig üzemel, amíg a kívánt értéket el nem éri. A gurulókocsis kivitel által könnyen mozgathatóak, így bármilyen ipari területre könnyen oda lehet szállítani őket.

Amennyiben kérdése merülne fel a páramentesítő készülékek bérlésével kapcsolatban, keresse nyugodtan a cég ügyfélszolgálatát.