Ferenc pápa a karórájával komoly fricskát adott a luxussal villogó kormánytagoknak

Már láthattuk ezzel a darabbal.

Véget ért Ferenc pápa háromnapos apostoli látogatása, a hétvégén készült fotók felett a szakértők sem siklottak el. A Csukló Szpotting jegyezte meg, hogy az egyházfő minden bizonnyal a szokásos Swatch karórájában érkezett Budapestre.

Hétfőn, a közösségi oldalunkon osztottak meg egy fotót Őszentsége és Novák Katalin köztársasági elnök korábbi találkozásáról, ahol jól kivehető a pápa csuklóján a Twice Again nevet viselő darab.

Ez egy letisztult, mindennapokban viselhető karóra, amelyet bárki beszerezhet, hiszen

az ára 30 ezer forint körül mozog.

Meglestük a Swatch weboldalán a szóban forgó darabot, amely a leírás szerint mindig emlékezteti viselőjét arra, hogy mindenre van egy első alkalom, ugyanakkor az egy nem elég.

Őszentsége bizonyára nem véletlenül választotta ezt a visszafogott karórát, mint kiderült, minden vagyonát a szegényeknek és a rászorulóknak adja, az összes bevételéről lemond az egyházfő.

Ezzel szemben Orbán Viktor kedvenc miniszterei nem vetik meg a luxust, nemrég Szalay-Bobrovnicky Kristóf kezén szúrta ki a Csukló Szpotting, hogy egy körülbelül 2 millió forintos darabot viselt a honvédelmi miniszter, de már mások is megjegyezték, hogy egy-egy kormánytagnak – például Rogán Antalnak – annyit ér egy karórája, mint egy pedagógus tízhavi bére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csukló Szpotting (@csuklo_szpotting) által megosztott bejegyzés


(csuklo_szpotting/Instagram)

Valódi Hírek