Váratlan bejelentés: Sosem találod ki, mire készül G.w.M és Zalatnay Sarolta

„Cini hatalmas forma” – mondta G.w.M.

Korábban már felröppentek a hírek arról, hogy Zalatnay Sarolta és G.w.M egy közös projektet terveznek. Minderről a Hal a tortán forgatásán beszéltek, és most az is kiderült, hogy neki is látnak a közös dalok elkészítésének – számoltak be minderről az énekesek.

„Márkkal a Hal a tortán forgatása óta kapcsolatban maradtunk és régóta beszélünk már arról, hogy valamit össze kéne hoznunk zeneileg. Nagyon hiszek a megújított örökzöldekben, különösen mióta DR BRS-sel összeraktuk a Várlak még feldolgozását, ami hét hónap alatt majdnem három és fél millió letöltést ért el.

Márk hónapok óta mondogatja, hogy több hasonló zenei csemegére lenne szükség

és most elkezdtük a közös munkát.

Egyelőre nem áruljuk el, melyik dalokhoz nyúltunk hozzá, de annyit azért mondhatok, hogy iszonyat jó kis nóták vannak születőben”

– osztotta meg a kulisszatitkokat Zalatnay.

A közös munkával kapcsolatban a rapper elmondta, kívülről fújja az énekesnő minden slágerét, amelyeket szeretne a fiatalokkal is megismertetni.

„Cini hatalmas forma, aki nagyon nyitott az újra és az is tény, hogy a slágerei megérdemlik, hogy a fiatalok is imádják őket. Nos, azon dolgozunk, hogy ez így legyen”

– mondta G.w.M, aki ugyanakkor megjegyezte: nagyon sok munka van még előttük, de nagyon boldogok, hogy együtt dolgozhatnak.

(borsonline.hu nyomán)

Valódi Hírek