Hadházyék újra lebontották a kordont a karmelitánál

Nem adják fel.

Szerdán reggel ismét kordont bontott a Karmelitánál Hadházy Ákos a Momentum politikusaival. A rendőrség nem avatkozott közbe, így ismét van átjárás a Színház utcánál.

A Telex közlése szerint a Karmelita bejáratát a rendőrség megerősítette, körülbelül tíz rendőr sorakozott fel a bejáratnál.

A momentumosok az egyik kordont a mélygarázs bejáratához viszik, hogy ne lehessen oda autóval bejutni. Mint írták, a résztvevők a mai kormányülésre készülnek.

A párt politikusai Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel együtt korábban már kétszer bontották el a kordont a Karmelitánál.

Először március 14-én, amikor a rendőrök nem engedték, hogy kiragasszák a Karmelita bejáratára a 7 pontos követeléslistájukat.

A második kordonbontás múlt hét szerdán történt, ezután szabálysértési eljárást indítottak Hadházy Ákos ellen. A független képviselő elmondta, azért csak őt jelentették fel, mert őt tartják az akció szervezőjének.

„Újra le kellett bontani a kordont, hiszen a hazugság és cinizmus nem győzhet! Ezúttal valamivel nehezebb dolgunk volt, mert a Várszínház védői felkészültek és összeláncolták a kordon elemeit, de megtettük újra. A propaganda persze azt fogja mondani, hogy ez botránypolitizálás, de nem ez a botrány, hanem az, ahogyan

a Fidesz 13 év alatt megszüntette a szabad, tisztességes választások lehetőségét”

írta szerdai Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos.

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek