Baj van: Válságba kerülhetett Tóth Andi párkapcsolata

Azt csicsergik a madarak, hogy szakítottak.

A Blikk szerint féltékenység miatt lehetnek fasírtban Tóth Andi és párja, a ValMar duó tagja, Marics Peti. A fiatalok annyira összevesztek, hogy utóbbi még a közösen bérelt lakásból is elköltözött.

A lap azt is írja, hogy a pár hetek óta nincs jóban. A Sztárban sztár színfalai között egymáshoz sem szólnak. (Mindketten a zsűriben ülnek a Tv2 showműsorában.)

Tóth állítólag nagyon féltékeny párjára, emiatt többször is vitatkoztak egymással, most is ez lehet az oka annak, hogy Marics inkább az elköltözés mellett döntött.

„Ők két fiatal művészember, akik vagy nagyon fent, vagy nagyon lent vannak. Kicsit olyan a kapcsolatuk, mint annak idején Latinovits Zoltánnak és Ruttkai Évának. Ugyanúgy képesek boldogan, szerelmesen együtt létezni, majd hatalmas harcokat vívni egymással,

egy ilyen kapcsolatnak viszont nincs sok jövője”

– mondta a Blikknek a pár egyik barátja.

Tóth Andi egyébként nemrég bejelentette, hogy visszavonul: nem énekel tovább.

Frissítés: Tóth Andi az Instagramon megerősítette a hírt.

„Igen, szakítottunk. Annyit kértem a Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végig csinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról ugyebár.

Ez nem történt meg sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegyis, igyekeztem nem kimutatni.

Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított az én voltam, de persze dobáljátok rám a szart. Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék, de hát ez vagyok én… Tűrök kussban”

– mondta Tóth.

Valódi Hírek