Újra megszólalt Ambrus Attila – megrázó részleteket osztott meg a nyilvánossággal

„Olyan az életem mint egy diliház” – mondta.

10 éve engedték ki a börtönből Ambrus Attilát, aki azóta sok műsorban is vállalt médiaszereplést, valamint a kerámiakészítésébe is belevágott. Termékeire pedig országszerte nagy a kereslet, iskoláktól is kap felkéréseket, hogy csapatépítő foglalkozásokat tartson.

A munkáiból el tudja tartani a családját, azonban elfoglaltságai miatt egy véget nem érő történetnek érzi a hétköznapokat, és elmondása szerint a mókuskerékből nagyon nehéz kiszállni – számolt be minderről Ambrus Attila a Borsnak.

„Olyan az életem, mint egy diliház”

– vallotta meg az egykori jégkorongozó.

„Próbálok sportolni, de valóban sok feladat áll előttem. Hétvégén workshopom van, csapatépítőkkel is készülök önkormányzatok és iskolák meghívásának köszönhetően, vásárokra járok, emellett egyedi rendeléseket készítek.

Tényleg olyan az életem, mint egy diliház”

– mondta Ambrus, jelezve, hogy nem igazán bírja a terhelést.

Mint elmondta, sok megkeresése van, szinte minden hétvégére akad plusz program, és a termékek előállítása is folyamatosan zajlik.

„Közben bébicsősz vagyok, viszem óvodába a kislányomat, és a kicsi is elindult, vagyis napi 24 órában kell rá odafigyelni. Olyan szinten pörög a kiscsávó… lehet, hogy mégiscsak van köze hozzám”

– mondta Ambrus.

Ambrus Attila arról is beszélt, hogy a rengeteg munka miatt, alig jut ideje magára. Hozzátette, ennek hosszú távon nem szokott jó vége lenni.

„Van a szélsőséges változat, amikor hajnali fél háromkor indulok és este 8-9 órára érek haza, ilyenkor 18-20-at dolgozom, de a könnyebb napokon is megvan a 12 óra. Utána még jön a család, már amennyire marad rájuk energiám”

– fogalmazott Ambrus Attila, aki hétköznapjairól is megosztott részleteket.

„Nálam az a probléma, hogy piacozok és nagyon sokfelé járok, ahol időnként piával kínálnak. Nem mondom, hogy a piacon nem iszom,

mert ezt nem lehet másképp bírni.

Annyi szerencsém van, hogy amikor ilyen helyre megyek, sofőrrel teszem. Ahhoz, hogy az ember megoldja a dolgokat, néha kell az önjutalmazás. Amikor valamit elvégeztél és minden rendben van, szép és kerek, akkor belefér egy-két feles.

Igyekszem visszafogni, nem viszem túlzásba. Muszáj mértéket tartani, már csak a két gyerek miatt is kellene, hogy még néhány évet éljek. Szeretném felnevelni őket. Annyi meló van, hogy

a pia úgymond egy szelep, ahogy a sport is”

– mondta, hozzátéve, azért fog majd dolgozni a nyáron, hogy végre a családjával együtt eljussanak a tengerpartra.

(bors.hu nyomán)

Valódi Hírek