Jámbor András parádésan reagált az őt súlyos bűncselekménnyel vádoló Deák Dániel írására

Ez betalált.

Jámbor András határozottan elutasította Deák Dániel, a Megafon egyik véleményvezérének vádjait, miszerint ő és a Szikra Mozgalom fenyegetőhöz csőbomba elhelyezésével Deák házában.

A parlamenti képviselő pénteken a közösségi oldalán fejezte ki együttérzését az incidenssel kapcsolatban. Hangsúlyozta: sem, ő sem a Mozgalom nem folyamodna erőszakhoz, az állítólagos bomba helyzetét tartalmazó ládát egyébként sem tudták volna elhelyezni.

Az indoklás elég viccesre sikerült.

Szerencsére bombát nem találtak Deák házában, de reméli, hogy a hatóságok alapos nyomozással kiderítik az igazságot.

Jámbor András bejegyzését változtatás nélkül idézzük:

Szeretném mély együttérzésemet kifejezni Deák Dánielnek, akit egy kommentben azzal fenyegettek meg, hogy csőbombát robbantanak a házában, szerencsére bombát nem találtak. A fenyegetés szövege szerint a csőbombának a geolokációját tartalmazó ládája Orbán Viktor bélrendszerében van elhelyezve, és

a hatástalanítása csak akkor lehetséges, ha Deák vagy a segítői eljutnak oda.

Deák a fenyegetéssel engem és a Szikra Mozgalmat vádolta meg. Szögezzük le: mi soha nem tennénk ilyet, hiszen nem támogatjuk az erőszak semmilyen formáját. De természetesen ez a vád azért sem lehet igaz, mert nincs lehetőségünk Orbán Viktor közelébe kerülni (pedig lenne pár kérdésünk), és

a geoláda lokációjának megadott helyére eljutni.

Mindazonáltal remélem, Dániel túl van az ijedtségen, miután kiderült, hogy nem találtak bombát, és azt is remélem, hogy az általa kihívott rendőrök az ügy minden részletére kiterjedő nyomozómunkát végeznek majd, hogy kiderüljön az igazság!


(Jámbor András/Facebook)

Valódi Hírek