Itt a DK bejelentése: Ezzel készülnek március 15-én

Azt írták, nem engednek a ’48-ból.

Március 15-én a DK rendezvényén hosszú idő után először fog egy színpadon állni Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára – tudatta lapunkhoz is eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció.

A Demokratikus Koalíció idén a budapesti Egyetem téren tartja meg március 15-i rendezvényét, amely hosszú idő után az első alkalom lesz, hogy egy színpadon mond beszédet Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, és Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök.

„Meg fogjuk mutatni, hogy nem engedünk a ’48-ból és nem engedünk az európai Magyarországból,

nem adjuk fel az ezeréves álmunkat!

A rendezvényre szeretettel várunk mindenkit, aki szemben áll az Orbán-rendszerrel”

– írták közleményükben.

„Találkozzunk március 15-én, szerdán 15 órakor Budapesten, az Egyetem téren!

A magyarok ezeréves álma, hogy Európához tartozzunk és úgy éljünk, mint az európaiak. Erről szól a közös múltunk, ez tartotta bennünk a lelket az államalapítástól a zivataros századokon, szabadságharcokon és forradalmakon át egészen az uniós csatlakozásunkig. Elődeink éltek és haltak ezért, életüket adták a szabad sajtóért és a törvény előtti egyenlőségért.

Mi, magyarok szabadságot és európai jólétet akartunk, ez pedig nem változott. Szerintünk ma is ezt jelenti magyarnak lenni: nem adjuk fel az ezeréves álmunkat, nem engedünk a ’48-ból és

nem engedünk az európai Magyarországból!

Ma sem lehet más célunk, mint hogy elhozzuk a reményt! A reményt az Európához tartozásra és az európai Magyarországra!

Tarts velünk március 15-én, és vegyél részt személyesen a DK eseményén, amelyen most először Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, valamint Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök is egyaránt felszólalnak!

Helyszín: 1053 Budapest, Egyetem tér

Időpont: Március 15., szerda, 15 óra”

– olvasható az esemény Facebook-oldalán.

Valódi Hírek