Hadházy észrevett valami furcsaságot: Ezért késhetett a parlamenti ülésről Orbán

Világrekorder lett a magyar miniszterelnök.

Orbáni bravúrként emlegeti Hadházy Ákos a miniszterelnök hétfői utazásait. A politikus azt állítja, Orbán Viktor három „honvédségi” repülővel ruccant ki Egyiptomba.

„A 604-es lajstromszámú, 160 fős Airbus délután ötkor, a 605-ös este fél 11-kor landolt Kairóban, közben nyolc körül csatlakozott hozzájuk a 606-os luxus Falcon is Szijjártóval…”

– írta a független képviselő a repülőgépeket figyelő radarra hivatkozva.

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy valószínűleg a repüléseknek köze lehetett ahhoz, hogy a kormányfő tegnap eltűnt, nem jelent meg a parlamenti ülés elején, csak késve tartotta meg beszédét.

„Nagyon úgy tűnik, hogy Orbán lekéste az első gépet, mert tegnap a parlamenti hazugságáradatának elmondására is több órás késéssel érkezett (nem találta a gyógyszert??). Szijjártó pedig a luxusgéppel Stockholmból ment és amilyen önző, nem vette fel Pesten a Főnököt”

– tette hozzá Hadházy, aki megjegyezte azt is, hogy

„{i}gaz, a 160 fős gépen jobban is el lehet férni. Mondjuk az oda-vissza 6 óra repülés 18-20 millió adófizetői pénzbe került, de egy úr a miniszterelnölki székben is úr.”

Hétfőn megírtuk, hogy

Orbánnak már sikerült leköröznie az osztrák kormányt. Luxus repülésekben.

Karl Nehammer osztrák kancellár ugyanis nem luxusgéppel repült diplomáciai útra Marokkóba, hanem menetrend szerinti gépével utazott. A túlfoglalás miatt a delegáció néhány tagja pedig csak átszállással tudott a helyszínre repülni.

Valódi Hírek