Keményen kiosztotta Orbánt a neves teológus az orosz-ukrán háború évfordulóján

A teológus szerint Orbán csak elhiteti, hogy a béke pártján áll.

Ma van az orosz-ukrán háború kitörésének évfordulója, amelyre Európa-szerte megemlékeztek. Megírtuk, hogy Párizsban például az Eiffel-tornyot, Berlinben a Brandenburgi kaput, Londonban pedig a London Eye-t világították ki kék és sárga színekkel.

Az évfordulóra Perintfalvi Rita is reagált a Facebookon. A teológus szerint a nap fotója Londonban az orosz nagykövetség előtt készült. Az épület elég ugyanis a demonstrálok hatalmas ukrán zászlót festettek fel. Perintfalvi írását változtatás nélkül közöljük:

„A NAP FOTÓJA! LONDON, OROSZ NAGYKÖVETSÉG❗️❗️❗️ Egy éve folyik a háború és az ukrán nép irtása! És mi magyarok mit gondolunk❓❓❓

Hát így kell az agresszor tudomására hozni, hogy tudjuk ő az, aki lerohant egy szuverén országot és ott egy éve folytatja a kegyetlen népirtást, a polgári áldozatok tömeges meggyilkolását, az ártatlan ukrán gyermekek elrablását, a nők megbecstelenítését, egy szóval mindent, ami

egy hatalommániás, elmeháborodott, vérszomjas diktátor kelléktára!!!

Soha nem fogom elfelejteni annak a nőnek a hangos sírását és jajveszékelését, akivel egy bécsi pályaudvar egyik mosdójában találkoztam még a háború kitérésnek első hónapjaiban. Sikerült elmenekülnie Ukrajnából, de az orosz katonák megbecstelenítették, mégpedig megszámlálhatatlanul sokszor.

Vajon hányan lesznek, akik ugyan túlélik a háborút, de élethosszig tartó traumát szenvednek? Nők? Ártatlan gyermekek? Férfiak? És mikor lesz ennek az egész borzalomnak végre vége?

Nevezzük nevén azt a tömeggyilkos agresszort, aki mindezért felelős, aki nem csupán Ukrajna, de egész Európa és a közös európai értékeink ellen indította háborúját: úgy hívják, hogy Vlagyimir Putyin!

És nevezzük nevén azt az európai politikust, aki mindent megtett azért, hogy blokkolja mindazt a segítséget, amit az Európai Unió Ukrajnának, azaz annak az országnak adott, amely érte, vagyis értünk magyarokért is küzd, őt pedig úgy hívják, hogy Orbán Viktor!

Lehet, hogy Orbán Viktornak sikerül a hatalmas propagandagépezetével a magyar nép egy részével elhitetnie, hogy ő a béke pártján áll, de nekünk tudnunk kell, hogy ezt a történelmi gyalázatot soha nem fogja már lemosni magáról!

Mert a világ, Európa és Ukrajna örökre emlékezni fog. Mi – akik nem tudjuk aktívan formálni a politikát – csak annyit tehetünk, hogy elhatárolódunk tőle ezen a napon és belekiabáljuk a világba, hogy

szégyen, hogy ilyen miniszterelnöke van hazánknak és mi nem értünk egyet ezzel a gyilkos párti háborús politikával!

Sőt elhatárolódunk ettől és megvetjük ezt és soha, de soha nem fogunk a gyilkos agresszor oldalára állni!”

Valódi Hírek