Szívmelengető karácsonyi ajándékkal készül a legszegényebbek számára a DK (+videó)

Kálmán Olga további támogatókat keres a nagy akcióhoz.

Kálmán Olga egy rövid videóban foglalta össze a DK Rezsimentő Alapjának fontosabb részleteit, és arra is kitért, hogy kik is azok a Rezsimentők.

Mint ismert, Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök korábban bejelentette, hogy a DK Rezsimentő Alapot indít, ezzel segítve a rászoruló családokat a kormány helyett. Az árnyékkormány így próbálja megmutatni, hogy

egy erős, törődő államra van szükség, amelyik nem hagyja cserben a lakosokat.

A Demokratikus koalíció politikusai elsőként tettek több mint 10 millió forintot a Rezsimentő Alapba a sajátjukból, hogy így járuljanak hozzá a legnehezebb helyzetben lévő emberek megsegítéséhez.

Kálmán Olga közölte: Orbán Viktor hétszeres rezsiemelése magyarok tízezreit hozta lehetetlen helyzetbe. Tisztességesen dolgozó emberek, családok, idősek szembesülnek azzal, hogy nem fogják tudni kifizetni a decemberben érkező rezsiszámlájukat.

„Olyan kérdések járnak a fejükben, hogy ha esetleg még be is tudnák fizetni a rezsiszámlát, akkor miből fognak a hó végén bevásárolni?”

— hívta fel a figyelmet Kálmán Olga.

„Fűtsenek, vagy egyenek?”

„Meleg radiátort akarnak, vagy feltölteni a hűtőt?”

„Lehet otthon télikabátban élni?”

— sorolta kérdéseit a politikus, majd hozzátette: ezekre a kérdésekre nincsen jó válasz,

ezeknek az embereknek azonnali segítség kell.

„Nem is mi lennénk a legnagyobb ellenzéki közösség az országban, ha most nem azon dolgoznánk, hogy minél több embernek segítsünk, még ha mindenkinek nem is tudunk”

— mondta Kálmán Olga, kiemelve, a Rezsimentő Alapot pont azzel a céllal hozták létre, hogy a bajba került családok decemberben ki tudják fizetni a rezsiszámlájukat.

Elmondta: ez egy olyan karitatív kezdeményezés, amelyben bárki, bármennyi pénzt felajánlhat, ők pedig olyan emberek rezsiszámláit fogják kifizetni, akik erre maguktól már nem lennének képesek.

Hangsúlyozta: ehhez viszont az kell, hogy minél többen jelentkezzenek Rezsimentőnek, és küldjenek támogatást a Rezsimentő Alaphoz tartozó számlaszámra.

„Minél több pénz gyűlik össze, annál több embernek fogunk tudni segíteni”

— hívta fel a figyelmet, hozzátéve, garanciákat vállalnak arra, hogy minden adomány oda fog kerülni, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Amennyiben támogatod a Rezsimentő Alap kezdeményezését, és ezzel is hozzájárulnál, hogy segíts a nehéz helyzetben lévő családokon, azt ITT tudod megtenni.

Ha pedig segítségre lenne szükséged, ezen az oldalon megtalálod a részletes információkat a Rezsimentő Alapról és a rezsipontokról.

Videó:

.

Valódi Hírek